Чому перед Новим роком треба віддавати людям борги - Блог про Львів

Чому перед Новим роком треба віддавати людям борги

Борги

Все менше і менше днів залишається до Нового, 2015 року. Думаю у вас, читачі ресурсу, як і у мене, в ці дні відчувається якась ностальгія.

Ще б пак, з кожним роком ми стаємо все старшими та старшими і вже не за горами старість. Ех…. 😀

Жартую, звісно що, бо нам ще жити і жити.

Просто коли підходить до завершення черговий рік згадуєш події, які з тобою відбувалися, що вдалося зробити, а що навпаки залишилося так і нездійсненною мрією.

У Воробуса було, до слова, як одне так і інше. Але, сьогодні трохи про інше.

Пам’ятаю ще у дитинстві спілкувався із одним старшим паном, то він мені завжди казав, що до Нового року треба віддати всі борги, які у тебе є.

Це стосується як матеріальних, так і нематеріальних речей.

Чи правдивий цей стереотип чи це просто забаганка людей щоб себе вкотре порадувати? Про це і поговоримо у черговій публікації на блозі Воробуса.

Як завжди, розглянемо дві точки зору.

Перша – Чому до Нового року таки варто віддати всі борги?

Людина – це така особа, що коли в когось щось позичає, то бігає за іншою людиною, випрошує, каже що дуже швидко поверне бо їй дуже треба. А ось коли свої потреби задовольняє, то за борги забуває.

Коли їй за ці речі нагадуєш, то чути банальні «відмазки» що забула, вилетіло з голови, дуже багато справ і так далі. І добре, коли ці речі не є матеріальними, а ось коли навпаки, то все може завершитися дуже плачевно.

Також читайте:   Масове знімання готівки в банкоматах. Далі буде?

Тому, вважаю, що останні дні Нового року, це якраз ті дні, коли треба сісти хоча б на годинку часу і подумати що ти кому винен і просто віддати.

Друга – Чому до Нового року не варто віддавати всі борги?

Новий рік – це є якась межа, термін чи як там його ще можна назвати щоб віддати борги. Позичив і нехай собі лежить, колись при нагоді віддам. Чому так? А все просто, бо людина по природі підла, гнила, лінується і так далі.

З фінансами тут ще більші проблеми. Такі люди вже по природі що їх доля інших не цікавить, головне щоб тобі було добре.

От уявіть собі, взяти і позичити комусь кілька тисяч доларів по курсу, скажімо, 10 гривень. І як він зараз їх буде віддавати?

Тому, підсумовуючи цю публікацію скажу, що якщо ви таки щось позичали віддайте, а ще краще нікому нічого не позичайте. Це дуже невдячне діло.

Воробус от зараз сидить і думає, що треба віддати кілька речей знайомим про які забув. Вони не матеріальні. Ніби це дрібниці, але хочу вступити в Новий рік без боргів.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*