Де святкувати Новорічні корпоративи? - Блог про Львів

Де святкувати Новорічні корпоративи?

Новорічний корпоратив

З кожним днем все менше і менше часу залишається до Нового, 2015 року. Так, так, вже зовсім скоро кінь передасть естафету козі і ми будемо жити, сподіваюся, по-новому.

Думаю не є секретом той факт, що в кінці Нового року багато фірм організовують для своїх працівників корпоративні вечори.

Хтось думає як провести так все щоб було не дорого, хтось навпаки за ціну не думає, а головне веселощі.

Блог Воробуса вирішив дати поради на тему: «Де ж таки святкувати корпоративну вечірку?»

Як завжди, варіантів є вдосталь, але я би виділив наступні:

1. На роботі.

Це варіант один із дешевих. За оренду приміщення платити не треба, ціни не кусаються так як, скажімо, у генделику, всі свої. Єдине що треба, так це організовувати все самому.

Тобто, працівники тупо не можуть вдягти костюми, вечірні плаття і прийти на все готове, а треба брати ковбасу, хліб і робити канапки.

За гроші вже мовчу. Якщо керівництво не виділить пару гривень, то прийдеться скидатися кількома гривнями.

2. Знімати хату.

Як не крути, а на роботі – це якось не те. Тому, як варіант зняти на день хату і вже там все організувати. У чомусь святкування на хаті нагадує варіант «святкування на роботі». Єдине що тут треба ще заплатити за оренду квартири, якщо звісно це не є будинок когось із ваших працівників.

Також читайте:   Де святкувати Новий рік?

На хаті можна і поспівати, покричати, чого не зробиш на роботі.

3. У ресторані (кафе).

Варіант? Варіант. Тут вас вже нічого не цікавить. Фірма або ж ви заплатили гроші і прийшли на все готове. Вам не прийдеться опісля прибирати столи, мити посуд, піднімати людей, які напилися. Плюс в ресторані може бути варіант із музикою.

Так, зараз триває піст, але знаючи наших людей все може бути і музика, в тому числі.

Мінус ресторану чи кафе – дороговизна. Все-таки, святкування у кафе обійдеться вам значно дорожче чим на тій же роботі чи на хаті.

4. У Карпатах.

От, скажімо, у мого хорошого приятеля цього року корпоративна вечірка буде відбуватися у Буковелі. Туди народ організувати вже не так то просто. Хтось скаже що змерзне, то далеко їхати, невигідно, дорого.

Можна погодитися, але якщо фірма за все заплатить, то чому б і не поїхати? У Буковелі можна і діда Мороза з снігуркою організувати, і на лижах покататися.

Одним словом, вибір за вами.

Де б ви не святкували корпоратив, головне щоб вам було весело і святкування запам’яталося надовго.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*