Футбол. Чемпіонат України. Карпати 1:0 Говерла (відео) - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат України. Карпати 1:0 Говерла (відео)

Герой зустрічі - Костевич

Продовжуємо…. Щось забув ваш автор за футбол, адже вчора він у Львові таки був.

У 14-ому турі чемпіонату України з футболу львівські Карпати на своєму полі приймали гостей із сусіднього Ужгорода – команду Говерла.

Гра, на радість львівським фанатам футболу, завершилася перемогою саме нашої команди із рахунком 1-0.

Візитка картка нашого міста – футбольний клуб Карпати цього сезону явно не радує результатами. Не дивно, що в холодну погоду людей на стадіон «Україна» прийшло дуже мало.

І, якби не віддані фани, то було би дуже тихо.

Якби там не було, завдання перемогти у матчі з Говерлою перед Карпатами ніхто не знімав. Ну, вже якщо в команди з Ужгорода не вигравати, то що далі думати?

Плюс до того всього в день в головного тренера Карпат – Ігора Йовічевіча було день народження. Тому, перемога була би найкращим подарунком для «Йові».

Гра. Як це часто буває в нашому чемпіонаті, вона явно не вразила. За весь поєдинок було створено мінімум моментів і якби не гравець Карпат – Костевич, то напевно так би і все завершилося «сухими» нулями.

А так Володимир всередині другого тайму приклався добряче. Здається мені що сам Костевич не сподівався що все так добре вийде.

Також читайте:   Футбол. Ліга Чемпіонів. Манчестер Сіті - Динамо. Анонс

Говерла? В її складі зібрані більш досвідчені гравці, але вони нічого не змогли зробити проти молоді Йовічевіча.

Нарешті в Карпатах якось оживив гру Карноза, посадили на лавку Сергійчика, що в останніх матчах не вражав.

От і все… Більше нема про що розповідати.

Звучить фінальний свисток, який фіксує перемогу Карпат із рахунком 1-0, а це означає, що саме наша команда набирає 3 залікові бали, які дозволили нашій команді покинути останнє місце в турнірній таблиці.

На нього зелено-білі опустили Іллічівець, який теж має три очки, але за додатковими показниками поступається Карпатам.

Здавалося що все, футбол в Україні у 2014 році завершився, але не тут то було. Наступного тижня команди зіграють ще один тур. Це будуть матчі 10-ого туру, які були перенесли через вибори в нашій країні.

Карпати свій поєдинок цього туру зіграють в неділю, 7 грудня на виїзді із Чорноморцем. Гра розпочнеться о 17 годині і пряму трансляцію можна буде переглянути на телеканалі «2+2».

Вболіваємо за Карпати, а насамкінець, пропоную переглянути відео забитого голу у вчорашньому поєдинку між нашою командою та Говерлою:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*