Коли у Львові почне падати сніг? - Блог про Львів

Коли у Львові почне падати сніг?

Сніг

Сьогодні надворі 6 грудня, субота, а це означає, що розпочався перший вихідний день і можна як слід відпочити. Не відпочиває лише Воробус, який спробує черговими публікаціями порадувати своїх читачів.

Про що будемо говорити сьогодні? Відповідаю, про довгоочікуваний сніг, а також про фільм на який чекає не одна людина.

Спершу про сніг. Отже, грудень місяць наступив, а з ним і зима, але окрім того що надворі морозяна погода на зиму і не схоже.

Ба, навіть більше. Вчора вдень температура повітря довгий час була плюсовою і вашому автору здавалося, що це вже пізня весна і скоро буде літо.

Є й інша сторона медалі. Довгий час на півночі та сході України вже падає сніг. Так от, вчора після роботи дивився по телебаченню футбол у якому між собою грали київське Динамо та донецький Металург.

Гра проходила в столиці нашої країни і було помітно, що там снігу таки трохи нападало.

Коли ж він почне падати у нас? Пам’ятаю на днях мені говорила подруга наступні слова, цитую: «Чомусь в США снігу валом, в Європі теж, а у таке якби взагалі його ніколи не було».

І справді, з подругою можна погодитися. В останні роки у Львові та Карпатах снігу дуже мало. Хто пам’ятає минулу зиму, той знає, що через брак снігу зірвався лижний сезон на багатьох курортах.

Також читайте:   Голосування за вулицю Героїв Майдану

Для прикладу той же Славськ потерпав. А коли сніг випав, то за декілька днів одразу ж згинув.

Що ж, блог Воробуса спробує з’ясувати, а коли ж таки почне падати сніг. За даними більшості прогнозів, сніг якщо буде падати у місті Львова, то лише на початку тижня. Буде він невеличким, а згодом він і взагалі переросте у дощі.

Ви мені краще скажіть, коли ви таке бачили щоб взимку при мінусовій температурі падав дощ? А такою температура буде. І тому буде ожеледиця. Так що всім водіям, хто ще цього не зробив – терміново раджу ставити зимові шини.

Зокрема, вночі стовпчики термометрів будуть опускатися до мінус 1-4 градуси вночі, вдень же буде близько нуля градусів, а то плюсова температура.

Пробував ваш автор глянути на прогноз погоди і на ще один тиждень. Так от, і там прогнози для любителів снігу невтішні.

Снігу не буде, лише буде падати сніг. Сподіваємося що хоча б на Новий рік та Різдво Христове ситуація хоч якось покращиться.

Адже, недаремно кажуть, зима без снігу – літо без хліба. А хліб нам потрібен ще більше чим той сніг зараз.

Далі буде…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Оксана 20.12.2014 пише:

    Ну в нас як завжди – сніг піде у лютому-березні. А всю зиму – на всі свята буде такая слякотна погода((( І діти будут всі хворіти, бо при такій температурі мікроби як раз розмножуються((( Мабудь, треба пропити усім вітаміни

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*