Контролери у Львові почали носити бейджики - Блог про Львів

Контролери у Львові почали носити бейджики

Відтепер з бейджиками

Любить Воробус писати на тему транспорту, особливо коли його треба критикувати. Реально, коли в ньому не їду, майже завжди відбуваються які-небудь приколи.

То водій хамить всім підряд, то неадекват зайде в салон, то контролери із комунального підприємства «Львівелектротранс» до когось причепляться.

Саме про останніх ми і будемо говорити у черговій публікації на нашому ресурсі.

Хто живе у Львові, той добре знає які в нашому місті контролери. Трапляються вони переважно в районі привокзальної площі і коли заходяться в салон трамвая чи тролейбуса то думаєш а чи справді ці люди на роботі чи просто вийшли в люди щоб попиячити.

Не подумайте, що Воробус аж таку має неприязнь до цих людей. Мені чесно кажучи по барабану. Я за проїзд оплачую завжди і мені все рівно хто ці квитки перевіряє: людина, алкоголік чи навіть панда.

Просто якщо так подумати, комунальне підприємство «Львівелектротранс» останнім часом себе позиціонує як контора, яка не стоїть на місці, а впроваджує новинки.

У місті з’явилися інформаційні табло, квитки можна купити в терміналах самообслуговування, відбувається запуск нового рухомого складу. Наче все добре, але не так…

Контролери на маршрутах «папахують» і то так серйозно. Автор блогу часто спілкується із людьми і заслуханий вже історіями як контролери у нетверезому стані виходять на роботу.

Також читайте:   Як вирішити проблему Пекарської

«Живий» приклад – після футбольного поєдинку Шахтар – Атлетик багато контролерів на автовокзалі перебували у нетверезому стані.

Багатьом людям це не сподобалося і вони там підняли мегаскандал. Треба було це бачити.

Реально, ну вже треба якось із цими контролерами навести лад: дати їм нормальні посвідчення, зобов’язати ходити в охайному одязі, а не так, щоб виглядали вони як сажотруси.

Схоже, що керівництво міського комунального підприємства таки зробило перші кроки у вирішенні цієї проблеми.

Їздив Воробус минулої неділі в район автовокзалу. Так от, коли повертався додому вирішив не пхатися у набиту людьми маршрутку, а почекав на «рогатого».

Там, все-таки, їхати набагато краще.

Сів собі у салон, купив квиток та й слухаю собі музику. Аж раптом підходить до мене чоловік із посвідченням контролера і просить пред’явити квиток.

Нічого цікавого здається? А цікавинка таки є, адже в чоловіка на куртці був бейджик на якому було написано його ім’я і те що він контролер.

Я ще так уважно на той бейджик глянув і здивувався. Ти диви, трохи прогресують в «Львівелектротрансі».

Залишилося ще з одягом попрацювати і буде взагалі шикарно.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*