На Буковелі відбувся масовий патріотичний спуск - Блог про Львів

На Буковелі відбувся масовий патріотичний спуск

Люди з прапорами

Думаю не буде якоюсь новиною те, що після відвідин гірськолижного курорту Буковель багато публікацій ваш автор присвятить саме цій темі. Відкриття сезону – тема актуальна, то чому б не писати про неї.

Тому, не гаємо час, а поїхали…

Перше про що розповім, так це про патріотичний флеш-моб, який вчора, 6 грудня відбувся в Буковелі.

Про масовий патріотичний спуск в честь єдиної України, а також присвячений офіційному відкриттю сезону ваш автор дізнався спонтанно. Їхав з роботи, розмовляв із колегою про лижі і він мене запитав чи я буду брати участь в цьому масовому заході.

Воробус прийшов додому, прочитав новину в інтернеті ще раз, все обдумав та й думаю візьму із собою патріотичну символіку, тим більше що до цього часу в подібному участі не брав.

Це запам’ятовується на все життя.

Плюс зацікавив мене той факт, що кожному учаснику флеш-мобу організатори обіцяли безкоштовні скіпаси на катання. Цікаво…

Щоб довго не думати із української символіки взяв синьо-жовтий прапор, а також «розу» із надписом «Слава Україні».

Коли зранку приїхав на Буковель, то людей, які будуть приймати участь у флеш-мобі було видно неозброєним оком. Вони були вдягнуті у синьо-жовтий одяг, мали вишиванки, прапори. Одним словом, приємно було це бачити.

Але, це все мало бути в 12 годині, а до цього часу Воробус насолоджувався чудовим катанням на Буковелі. Погода та стан трас сприяли цьому.

Коли минула година 11-а, я вирішив залишити катання і направився на трасу №2а, з вершини якої і мав відбутися спуск. Подібне зробили і мої друзі.

Учасники флеш-мобу

Приїхав Воробус на вершину, а там людей досить таки багато. Питаю друзів а чому люди стоять в черзі на що чую відповідь, що аби отримати безкоштовний абонемент треба попередньо записатися.

Люди в черзі

І тут я зрозумів що більшість людей «приїхало».

Згодом організатори скажуть, що не розраховували на таку велику кількість людей. А чому б і ні? Спуск активно анонсувався, всі добре знають яка зараз ситуація в країні, люд підтримує єдність.

Також читайте:   Як я переміг у конкурсі від сайту "Футбол у Львові"

Мабуть просто в анонсі також треба було сказати, що буде попередній запис.

Близько 12 години вийшов до людей один із організаторів та пояснив громадськості, що всіх записати не встигають, тому решта люду може записатися вже внизу.

Та нема питань, внизу – так внизу. А потім розпочався флеш-моб. Приємно було бачити стільки української символіки на одязі людей, згуртованість люду.

Воробус і масовий спуск

Спершу почалося масове виконання людьми національного гімну. Cпівав народ якось кволо. Воробус звик до іншого.

Менше з тим. На старт, увага, марш і початок масовому спуску був даний. Отут почалося найцікавіше. З такою великою кількістю людей я ще ніколи не спускався.

Та і їхати важко бо можна було один одного зачепити. Хоча, так дивився на трасу, то люд себе поводив гарно, падінь було малувато. Багато хто під час спуску кричав гасло – «Слава Україні», було багато телекамер, фотографій тощо.

Ну все, люд спустився, кілька разів ще крикнули патріотичні гасла і на цьому флеш-моб завершився. Що ж, треба взяти абонемент собі. Люди один до одного підходять і питають а де їх видаватимуть, але ніхто цього не знає.

Постояв кілька хвилин, постояв, «забив» і поїхав кататися. Ну, не можу я їхати зі Львова таку довгу дорогу, щоб стільки часу втрачати на очікування та простій.

Потім ще була розважальна програма, концерти, можливо там і було видавання цих абонементів. Але, моя думка така, що взагалі не варто подібного робити.

Люди би і без обіцянок про абонементи зробили патріотичний спуск, а якщо вже давати призи, то робити це по-іншому.

Ось так от Воробус прийняв участь у масовому флеш-мобі, що 6 грудня відбувався на курорті Буковель.

Сподобалося, у подібних заходах обов’язково ще прийму участь, а от призів не хочу.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. ViK 07.12.2014 пише:

    Кароче, люд, організатори акції “киданули” вас з тими скі-пасами
    😡 😡 😡

  2. ViK 07.12.2014 пише:

    Казав мені один чувак, що навіть кому давали скі-пас, то він був на цей самий день – прікол, правда?
    їздиш з 2-ма скіпасами))))

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*