У салонах трамваїв почали лунати колядки - Блог про Львів

У салонах трамваїв почали лунати колядки

Колядки у травмаї

Любить Воробус писати на тему транспорту, а ще більше його критикувати.

Ну, таке вже життя, що хочеться їздити в нормальному транспорті, а не в кориті. Свині, мабуть, і то кращі умови мають де живуть чим ми їздимо.

Якщо буде час розповім що таке зимова львівська маршрутка, дістали…

А поки що про приємні новинки від ЛКП «Львівелектротранс».

Що не кажіть, а це підприємство мене останнім часом дивує у позитивному плані. Так, можливо не так ефективно як цього хотілося би, але «Львівелектротранс» принаймні пробує модернізувати свій транспорт та умови проїзду в ньому.

Скажімо, автомати для купівлі квитків мені сподобалися. Зручно, просто і без зайвого геморою. А то як не мав квитка приходилося йти на передні двері до водія, там багато людей, водій кричить і так далі.

У точках продажу теж було не все так якби цього хотілося. Приходив купляти квиток, а у відповідь чув слова що квитків нема, чого ти сильно стукаєш і так далі.

Україна… всіх все злить…

Не дивно, що Воробус зараз віддає перевагу їхати електротранспортом, чим, скажімо, набитою маршруткою.

Нещодавно ваш покірний був здивований завдяки черговій новинці.

Діло було так: їхав я трамваєм №2. зайшов у салон, закомпостував квиток, сів та й вже хотів натягти «вуха» і слухати свою улюблену музику аж раптом опісля оголошення поточної та згодом наступної зупинки у трамваї почали лунати колядки.

Також читайте:   Невідомі збирають гроші на бездомних тварин

Хмм, це прикол чи це дійсно комунальне підприємство постаралося для своїх пасажирів? Чи можливо це колядники?

Їду собі, їду, колядки грають, трамвай зупиняється, музика зупиняється, знову йде оголошення про зупинку, квитки і так далі. Рухомий склад рушає із місця і починає лунати нова колядка.

Ну, чим не приємно. Дух свята одразу ж відчувається. А ще коли трамвай №2 їхав повз центр міста і вдалося побачити на мить я відчув що це вже не грудень місяць, а різдвяні свята.

Звісно, що Воробус був би не Воробус якби не підійшов до водія і не запитався за новинку. На моє запитання, а чи давно у салонах електротранспорту грають колядки вона відповіла, що буквально кілька днів.

Спершу колядки програються у тестовому варіанті, а після усунення всіх похибок та зауважень будуть звучати у кожному трамваї.

Ну, і добре, Львів вкотре підтвердив свій клас. Мені подобається тут жити. Та і побачив, до речі, що люди в салоні трамваю стали якимись добрішими.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*