Зодіакальний гороскоп на 2015 рік (Козеріг, Водолій, Риби) - Блог про Львів

Зодіакальний гороскоп на 2015 рік (Козеріг, Водолій, Риби)

Зодіакальний гороскоп на 2015 рік (Козеріг, Водолій, Риби)

Неділя, ранок, вся Україна спить, але ніяк не вляжеться Воробус, який ще серед ночі прокинувся і заглядає у телескоп. Саме він допомагає мені зв’язатися із зірками та подивитися що ж вони прогнозують черговим знакам зодіаку в 2015 році.

На черзі такі знаки зодіаку як: Козеріг, Водолій, Риби.

Перш ніж почати опис чергових знаків зодіаку скажу, що зодіакальний гороскоп для Овнів, Тельців та Близнюків на 2015 рік можна прочитати тут, для Раків, Левів та Дів тут, а для Терезів, Скорпіонів, Стрільців тут.

Отже, поїхали…

Козеріг (22.12 – 20.01)
Рік кози для козерогів буде проходити піж акомпанемент філософських думок. Цей знак зодіаку буде довго думати над своїм сенсом життя, яке місце він займає в суспільстві і так далі. Головне щоб ці його домисли з часом не завершилися глибокою депресією.

Щодо сімейного життя, то тут будуть кардинальні зміни. Деякі відносини розпадуться, тому що вони виявляться на крок попереду свого партнера в особистісному розвитку. Але в 2015 народжені під цим знаком точно не залишаться без пари, тому що зараз вони, як ніколи раніше, готові до серйозних стосунків, усвідомивши всі свої минулі помилки. У першій половині року можливий роман з таємничою людиною.

У фінансовому плані буде все добре і навіть більше. Буде період в році, коли ви неочікувано для себе отримаєте спадок. Що робити з ним вже вирішувати безпосередньо Козерогу.

Водолій (21.01 – 19.02)

Можна сказати, що в наступному році Водолії опиняться в своїй стихії: їх чекає багато спілкування та інтелектуальних відкриттів. Однак перш ніж прийти до гармонії, вони змушені будуть пройти багато випробувань.

Також читайте:   Чи задоволені ви своєю зарплатою?

Щодо любовних справ, то велику роль у цьому питанні зіграють ваші друзі. Саме завдяки їм цілком можливо ви знайдете кохання всього життя. Зірки також кажуть, що варто приглянутися і до людей яких ви раніше не помічали.

Щодо фінансів, то Сатурн не радить Водоліям брати участь у ризикованих проектах. Зараз як ніколи є дуже багато шахраїв і головне в цьому рої на них не натрапити.

Здоров’я у цього знаку зодіаку буде також таким собі, а все пов’язано із тим, що Водолій веде пасивний спосіб життя: комп’ютери, посиденьки за бокалом пива, пролежування на диванні тощо.

Тому, щоб не здобути хронічних недуг треба багато подорожувати. До речі, зірки прогнозують переїзд на нове місце проживання.

Риби (20.02 – 20.03)

Представників цього знаку чекає насичений подіями рік, особливо це стосується кар’єри та особистого життя. Їх романтичність і творчі здібності будуть оцінені по достоїнству. Багато Риб відкриють в собі бажання домогтися певного становища в суспільстві і докладуть до цього чимало зусиль.

На роботі вас чекають інтриги: це як сварки зі керівництвом так і можливий роман. До вашого колективу приєднається особа протилежної статі і почнеться…

З фінансами буде тугувато, тому роботи треба триматися, а любовні справи заводити на стороні.

За відпочинок цього року треба забути. Тому оздоровлюватися якщо і будете, то в Карпатах або ж в Трускавці.
Насамкінець скажу, що яким би не був гороскоп, пам’ятайте ви і лише ви – творці власної долі.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. russo turisto 28.12.2014 пише:

    Рыбка плавает по дну, хрен поймаеш хоть одну… 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*