Зодіакальний гороскоп на 2015 рік (Рак, Лев, Діва) - Блог про Львів

Зодіакальний гороскоп на 2015 рік (Рак, Лев, Діва)

Зодіакальний гороскоп на 2015 рік (Рак, Лев, Діва)

Телескоп Воробуса ніколи не зраджує і поки нема снігопадів в нього можна уважно подивитися і розгледіти що ж 2015 рік готує для чергових знаків зодіаку, на цей раз такими будуть: Рак, Лев, Діва.

Перш ніж почати опис чергових знаків зодіаку скажу, що зодіакальний гороскоп для Овнів, Тельців та Близнюків на 2015 рік можна прочитати тут.

А тепер, поїхали….

Рак (22.06 – 22.07)

Раків чекає насичений подіями рік, їм доведеться неабияк потрудитися, зате отриманий результат може перевершити всі очікування. У 2015 році найбільш актуальною буде тема взаємодії роботи та особистого життя.

Щодо любовних справ, то у цьому плані Ракам треба визначитися. Нерішучим людям нічого доброго рік прийдешній не обіцяє. Тому, якщо ви хочете мати дійсно те, чого хочете і кого хочете – треба діяти. Цілком можливо що кохання прийде спонтанно і є велика ймовірність що у подорожах. Головне уважно придивитися до людей, які вас оточують.

До речі, є велика ймовірність, що на роботі вас буде очікувати службовий роман. Ця подія у житті також багато у чому визначатиме вашу подальшу долю.

З грошима все буде гаразд, особливих змін не передбачається. Якщо бути точнішим, то міняти роботу ви точно не будете зважаючи на важку ситуацію в країні.

Лев (23.07 – 23.08)

Для Левів цей рік буде достатньо таки цікавим. А все тому, що ні з того ні з сього вони стануть дуже сильно шануватися у суспільстві. Близькі, знайомі будуть часто звертатися за порадами, левів будуть запрошувати на різні зустрічі.

Також читайте:   Зодіакальний гороскоп на 2018 рік (Козеріг, Водолій, Риби)

Проте, з часом їм ця популярність набридне і вони наприкінці року захочуть спокою.

У любовних справах на Левів також очікують цікавинки. Справа у тому, що коза принесе цим знакам зодіаку велику популярність та зацікавленість серед протилежної статі. Тут головне не втратити голову і життя буде чудовим.

В іншому ж випадку на вас чекають труднощі, які в кінці року можуть призвести до небачених наслідків. Дякувати Богу здоров’я не підкачає.

Діва (24.08 – 22.09)

Пристрасті, переживання, романи – саме таким обіцяє бути рік для Дів. Наступаючий рік стане для багатьох Дів часом духовного переродження, яке, швидше за все, буде пов’язано з ніжною закоханістю. Діви переглянуть свої погляди на світ і відносини, стануть більш романтичними і чуттєвими. Значущою в житті Дев стане і тема самопожертви. У першій половині року представники цього знаку можуть захопитися релігією, пожертвами тощо.

Людям, які довго зустрічаються із своєю половинкою треба задуматися над створенням сім’ї.

У плані фінансів треба думати над зміною роботи, бо нове кохання може призвести до нових витрат, можливо весільних.

Здоров’я зраджувати не буде у фізичному плані. Проте проблеми можуть бути у моральному. Негаразди можуть потягти Дів на оковиту, а також впадання у стан депресії.

Далі буде…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*