Біля приміського вокзалу з’явилася нова трамвайна зупинка - Блог про Львів

Біля приміського вокзалу з’явилася нова трамвайна зупинка

Нова трамвайна зупинка

Сьогоднішній день буде присвячено виключно такому району міста як привокзальний. Ну, такий вже Воробус по житті що де лише не їздить часто з місця подій пише різного роду публікації.

Чекаючи на прибуття моїх хороших знайомих на головний вокзал, автор блогу мав час і тому вирішив прогулятися привокзальною.

Одразу ж що мені кинулося в очі, так це відреставрована трамвайна зупинка біля приміського вокзалу.

Чи то я не так часто подорожую, чи просто не побачив змін, але реально зупинка кардинально змінилася у порівнянні із тією яка була колись.

Перша зміна – це та, що зупинка стала виділеною. Люди, які приходять із потягів вже не стоять із сумками по всьому тротуару, а просто заходять на зупинку і вже там очікують на прибуття свого трамваю.

Друге – для людей зроблено спеціальні заїзди. Ну, тобто для тих пасажирів, які мають візки.

Бо, хто живе у Львові, той знає що приміськими потягами часто їздять люди на дачі, везуть звідти продукти харчування і не лише.

Та, і якщо так подумати, на зупинку спокійно можуть заїхати інваліди чи матері із колясками.

Третє – на зупинці є дах під яким можна спокійно сховатися від дощу, а також лавки для пасажирів.

Як на мене, цього даху і місць для сидіння є дуже і дуже мало. Якщо дійсно почнеться серйозна гроза, то прийдеться людям або витягати парасолі, або ж ховатися від негоди інших місцях.

Також читайте:   Контролери у Львові

Четверте – підвищення на зупинці.

Колись люди приїздили з сіл, приходили на зупинку і так починали «тарабанити» язиками, що навіть не бачили як вони ставали на трамвайну колію, клали туди сумки і так далі.

І що було далі? Все вірно, трамвай їхав, сигналив, люди все забирали. А це куча часу.

Зараз такого нема. Трамвай собі їде спокійно і не треба нікому нагадувати що транспорт по чомусь таки має їздити.

П’яте – смітник та автомат для купівлі квитків.

Ну, як же бути без цих компонентів. Про автомати, до речі, ми поговоримо у наступних публікаціях на блозі. Там також є свої нюанси. Деякі навіть із приставкою – «мінус».

Щодо смітників, то потрохи до міських чиновників доходить що коли не поставити урни, то люд буде далі все кидати на тротуари.

Загалом, якщо зробити підсумок, то нова зупинка – це плюс. Головне щоб місто на цьому не зупинялося і втілювало в життя подібні проекти все частіше та частіше.

Львів та його мешканці заслуговують на хороший побут.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*