Фонтан світла у Львові - Блог про Львів

Фонтан світла у Львові

Фонтан світла у Львові

Щось сьогодні день для Воробуса виявився не надто вдалим. Хто з нами вже давно, той добре знає, що я терпіти не можу рагулів. Я їх просто не переварюю.

Але, таке вже з нами життя, що часто вони нам трапляються на життєвому шляху. Сьогоднішній день не став виключенням для мене.

І хоч мені кажуть що злитися не вартує, але такий вже Воробус по житті, що дуже не любить несправедливості.

Але, не надто вдалий день вашому автору замінив вдалий вечір у компанії хорошої знайомої. Гуляли ми по центру нашого міста, насолоджувалися його красою, намагалися відчути дух Різдва що панує у нашому місті.

Здається нічого такого екстраординарного не було якби не знахідку, яку нам вдалося побачити біля готелю «Львів».

Коли з подругою вже йшли на маршрутку, то побачили як неподалік саме згадуваного вище готелю щось майорить.

Невже це фонтан закоханих так світить? Але ж на вулиці зараз мінусова температура, вода замерзла і це треба бути чисто нерозумним щоб залишити фонтан увімкненим.

Як виявиться згодом, фонтан таки зараз недіючий, але не заважає йому привертати увагу до себе.

Так що ж це за такі кольори? Підходимо ближче до фонтану і помічаємо, що у ньому стоїть чи то ялинка, чи то якесь дерево, яке освічує своїм світлом все навколо.

Також читайте:   У Львові з'явиться пам'ятник Скрябіну

Щось до Воробуса спершу не дійшло що це таке, але подруга сказала наступне: «Ігоре, так це ж фонтан просто він зараз у зовсім іншому плані».

Як потім мені ще сказали – це фонтан світла.

Не знаю хто подібне зробив, мабуть власники фонтану закоханих, але виглядає це досить таки гарно. Люди вкотре довели, що навіть при мінусовій температурі у місті Лева можуть бути діючі фонтани.

І взагалі я вам скажу, що до 2013 року місце біля готелю «Львів» було якесь сірувате. Тут збиралися переважно алкоголіки щоб випити чвертку горілки.

Зараз же все змінилося і тут можна побачити в більшості закоханих.

Хотілося щоб на інших фонтанах нашого міста зробили у майбутньому щось подібне. А то йдеш тим проспектом Свободи, ялинка є, свято є, глінтвейн є, а фонтан просто таки лякає своїм виглядом. І це, увага, саме серце нашого міста.

Уявіть собі на секунду щоб було якби фонтан закоханих, зараз він фонтан світла стояв напроти Оперного театру.

Вечір завершується, тому бажаю вам приємних снів. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*