Футзал. Кубок України. Енергія в гостях обігрує Спортлідер (відео) - Блог про Львів

Футзал. Кубок України. Енергія в гостях обігрує Спортлідер (відео)

Енергія в гостях обігрує Спортлідер

Ну, і нарешті обіцяна публікація про вчорашній кубковий поєдинок з футзалу в якому між собою зустрічалися такі команди як: Спортлідер (Хмельницький) та Енергія (Львів).

Матч проходив в рамках 1/8 фіналу і викликав чималий інтерес у футзальних колах України. Ще б пак, саме ці команди зараз перебувають у лідерах чемпіонату і поєдинки між ними бувають дуже і дуже напруженими.

Ця гра виключенням не стала. Вже з перших хвилин гри команди понеслися в атаку і якби не воротарі команд: Кардаш в Енергії та Тимощук в Спортлідера рахунок на табло був би вже давно відкритим.

А так глядачам в Хмельницькому довелося чекати 11-ої хвилини, коли ударом після добивання відзначився «енергетик» – Кузь.

Взагалі скажу, що Тарас цього сезону радує. Після відходу багатьох лідерів львівської команди Кузь став одним із лідерів колективу.

Та повертаємося до гри. Після голу звісно що мали актвиізуватися господарі паркету, але вони цього довгий час не робили. Ба, навіть більше, могли забити ще і не раз гравці Енергії.

Чудові моменти мали Федюк та Микола Грицина. Але, за мінімальної переваги нашої команди так і завершився перший тайм цієї гри.

На другу 20-ти хвилинку більш зібранішими вийшли гравці Спортлідера. Вони із самого початку другої половини просто таки почали тероризували захист команди зі Львова.

Також читайте:   Враження від поїздки на кваліфікаційні матчі збірної України з футзалу в Угорщину

Не дивно, що з часом Спортлідер і взагалі відігрався, а потім ще й вийшов вперед.

23 і 24-а хвилини – чимось схожі голи забивають Калуков і Власович. Не можу не згадати, що дуже погано в цих епізодах зіграла четвірка на чолі з Павленком.

Тиск на ворота Енергії посилювався, але як грім серед неба став гол саме нашої команди. Йшла 25-та хвилина як Кордоба пробив і гравець хмельницької команди зрізав «шкіряного» у свої ворота.

А далі почали суцільні каруселі з яких переможцем могла вийти як одна, так і інша команди. Добре що на гол більше таки вдалося забити Енергії.

Таким собі героєм зустрічі став «енергетик» – Микола Грицина, який за хвилину до завершення гри сильним ударом із-за меж штрафної змусив капітулювати кіпера Спортлідера.

До цього голи на свій рахунок записали: в складі Енергії – Михайло Грицина, в Спортлідера – Сергій Рибак.

Звучить фінальна сирена, яка фіксує перемогу нашої команди. І саме Енергія виходить в 1/4 фіналу Кубка України.

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у цьому поєдинку:

Фото: sportlider.km.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*