Футзал. Третя ліга. Сокіл перемагає Фанат-2 (Воробус вдало дебютує) - Блог про Львів

Футзал. Третя ліга. Сокіл перемагає Фанат-2 (Воробус вдало дебютує)

Сокіл

Насиченим на події для Воробуса видався вчорашній день що навіть не встиг вчора поділитися із нашими читачами черговими цікавими темами.

Спробую цю прогалину виправити сьогодні. День – вихідний, тому часу є багато.

Розпочнемо із футзалу. Так от, вчора Воробус дебютував за нову команду. Її назва – Сокіл і виступає вона цієї зими у третій лізі асоціації любительського футзалу України.

Чесно скажу, не думав що рівень суперників в цій лізі високий. Але, поспостерігавши вчора за іграми всіх команд можу сказати що точно такі команди як: Сокіл, Нові Імена та Долиняни у тій же першій лізі точно би не загубилися.

Говорити можна багато, але нас цікавить перш за все команда – Сокіл. Так ось лідеру чемпіонату протистояла вчора команда – Фанат-2.

Хто уважно читає блог, той знає, що саме влітку цього року Воробус виступав саме за цю команду. Гравці правда там трохи змінилися, але знайомих також є багато.

Розпочалася гра без розвідки. Наша команда побігла всією командою вперед і досить таки швидко забезпечила собі гандикап у рахунку в 3 м’ячі.

Не скажу що суперник грав слабо. Вони багато атакували, били по воротах, але м’яч у наші ворота вперто не йшов. Особливо запам’ятався хлопчина низенького росту. Клопотів він нам завдав багатенько.

Також читайте:   Футзал. Чемпіонат України. Енергія 9:2 Спортлідер +

Саме цей гравець і під кінець першого тайму один гол відквитав.

Друга ж половина зустрічі видалася куди цікавою за першу. Чи то гравці команди Сокіл зарано подумали про перемогу, чи щось інше, але команда явно розслабилася за що ледве не поплатилися.

Гравці команди – Фанат-2 відквитали ще один гол і після цього почалися суцільні каруселі. Забити в яких могла як одна, так і інша команди.

Десь думав що «фанати» полізуть на п’ятого польового гравця, але вони вирішили це не робити за що і згодом поплатилися.

Два голи команди Сокіл підсумували рахунок в цій зустрічі. 5-2 – на нашу користь.

Таким чином, після 8-ми турів Сокіл і надалі йде на першому місці в турнірній таблиці випереджаючи свого основного конкурента – команду Нові Імена на три пункти.

І саме з цими хлопцями в наступному турі має бути дуже і дуже цікава гра.

Щодо свого дебюту, то він вдався. Давно не пам’ятаю щоб грав так спокійно і виважено. Трохи правда до залу не звик, але з часом і це минеться.

Далі буде…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*