Хто стане володарем “Золотого м’яча” у 2014 році? - Блог про Львів

Хто стане володарем “Золотого м’яча” у 2014 році?

Хто стане володарем

Вчора вашому автору довелося переглянути черговий поєдинок чемпіонату Англії у якому між собою зустрічалися Тотенхем та Челсі. Чесно скажу, ніколи би не міг собі подумати, що один із лідерів європейського футболу зазнає такого фіаску.

А все тому, що головний тренер «аристократів» – Моуріньо не захотів проводити ротацію складу. От і має. 3-5 не на користь своєї команди.

Але, не тема поразки Челсі є основною у футбольному світі. Безумовно всі чекають 12 січня, коли ФІФА оголосить кращого футболіста планети у 2014 році.

Хто ним стане, які домінанти, прогноз від Воробуса та багато іншого читайте далі.

Отже, ще на початку грудня ФІФА оголосила список із трьох футболістів, які претендують на звання найкращого футболіста року.

Ними стали такі гравці:

1. Мануель Ноєр – голкіпер збірної Німеччини і на клубному рівні мюнхенської Баварії.

2. Кріштіано Роналду – нападник збірної Португалії та іспанського клубу Реал Мадрид.

3. Ліонель Мессі – нападник іспанської Барселони та збірної Аргентини.

Що ж, спробуємо спрогнозувати хто ж стане гравцем року в такій популярній грі як футбольна «копанка».

Спершу перейдемося по особистостях.

Мануель Ноєр у році що минає став чемпіоном Німеччини у складі Баварії, а також виграв чемпіонат світу з футболу, що проходив на полях Бразилії. У фіналі його команда була сильнішою за збірну Аргентини.

Також читайте:   Футбол. Збірна України зіграє на чемпіонаті Європи-2016 з Німеччиною, Польщею та Північною Ірландією

Плюс, Ноєр досить таки далеко дійшов із своїм клубом у Лізі Чемпіонів, де лише програв майбутньому чемпіону – мадридському Реалу.

Кріштіано Роналду із своєю збірною не зумів навіть вийти із групи на головному форумі чотириріччя. Проте, саме його гра дозволила мадридському Реалу перемогти в Лізі Чемпіонів та Міжконтинентальному чемпіонаті.

Що цікаво, чемпіоном Іспанії Реал теж не став.

Ліонель Мессі – так, людина багато забиває, б’є рекорди, але в минулому році одіозний футболіст не зумів виграти жодного трофею.

Чемпіонат Іспанії Барселона провалила, Лігу чемпіонів теж. Єдине чим може похвалитися Мессі, так це фіналом чемпіонату світу в якому його збірна програла лише Німеччині.

Все йде до того, що «Золотий м’яч» можна було би вручити кіперу Баварії та німецької збірної – Мануелю Ноєру.

Але, щось мені здається, що приз року отримає вдруге поспіль – Крішті Роналду. Як не як португальський «хлопчик» дуже сильно грає останнім і люд звертає увагу більше на голи чим сейви кіперів.

Як буде насправді, побачимо вже зовсім скоро….

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*