Коли почнуть модернізувати лижний курорт в Славське (Тростян) - Блог про Львів

Коли почнуть модернізувати лижний курорт в Славське (Тростян)

Модернізація

Черговий день наступив, а це означає, що настав час порадувати наших читачів наступними, сподіваюся для вас цікавими, публікаціями.

Про що будемо говорити сьогодні? Відповідаю, про майбутній концерт Тараса Чубая у місті Львові, а також про перспективи розвитку курорту Тростян у майбутньому.

Розпочнемо із другої теми, бо вона на даний час як ніколи актуальна. В Славську на відміну від того ж Львова час від часу падає сніг і туди можна спокійно їхати щоб покататися на лижах чи сноуборді.

Багато хто Славське, а саме Тростян критикує через те, що тут ще є присутній дух «совка». Давненько курорт не модернізували, все обладнання старе та і воно з часом ламається.

От коли минулого тижня був на курорті багато на що подивився, багато з ким розмовляв і ось до якого висновку я прийшов.

1. Траси.

Їх люди переважно ратрачать самі. Сніг нападає, люди приїздять, беруть лижі і самі собі роблять гірки. Добре це чи ні? Точок зору є багато.

Особисто для мене Тростян асоціюється із так званою дикістю. На тому ж таки Буковелі не можна так просто поїхати через ліс, знайти таку велику кількість горбів і так далі. Звісно, добре було би щоб той же ратрак час від часу їздив.

Але, всі добре пам’ятають випадки коли ратрак їхав на тому ж таки Заході і просто псував схил. Тому, що потрібно курорту – це толкового водія ратрака.

Також читайте:   Поїздка Воробуса на лижі в Славське. Частина перша.

2. Бугеля.

От коли я катався, то часто бачив що черга на бугеля збільшувалася тому що працівники курорту пропускали поламані «палки» чи як там їх називають.

Стою в черзі і розмовляю з бугельщиками. Вони лише жаліються, що яке обладнання було ще 10-ть років тому, таке воно і залишилося зараз. Тому, вижимають максимум з того що є. Добре що опори ще не падають.

Згадав собі зразу тут як згорів «Північ». Ох і довго його ремонтували.

Питання – куди йдуть всі гроші, які люди платять за абонементи? Комусь в кишеню? Ті ж бугельщики жаліються на мізерну заробітну платню.

3.Мостики.

Досить часто, коли люди піднімаються на бугелях – вони по дорозі падають. І що тоді робити? Приходиться тупо спускатися вниз по снігах щоб згодом піднятися на вершину. Невже не можна хоча б через кожні 50 метрів зробити свого роду проходити?

А то люди від безвиході лізуть в ліс, там багато снігу, втрачається велика кількість часу тощо.

4.Штучний сніг.

Щоб його робити треба озеро. До цього Славську ще дуже далеко, але здалося би. Добре що цього року є сніг. А згадати минулий рік, курорт простоював.

5.Дорога.

Це, мабуть, найбільш проста проблема. Поки є «бобіки» робити її не будуть.

Запитання до директора «Динамо», коли зміни настануть?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*