Лижі? А ціни то захмарні… - Блог про Львів

Лижі? А ціни то захмарні…

Ціни то захмарні

Після новорічних святкувань потрохи повертається до звичної роботи блог Воробуса. Довго святкувати ми не стали, а вирішили розповісти про цікаві теми яких назбиралося достатньо.

Тому, не гаємо часу, а поїхали…

Отже, не є великою сенсацією те, що люди зараз в основному відпочивають і будуть це робити аж до понеділка, 5 січня.

Що робити в цей час? А хто його знає. Ситуація в країні зараз важка, багато грошей люд не має, тому залишається або сидіти вдома або ж йти просто гуляти.

Колись ще був варіант поїхати на лижі, але схоже що і він зараз відпадає. З такими цінами які зараз по встановлювали власники гірськолижних курортів сильно не роз’їздишся.

Спробуйте вдуматися в цифри.

Почнемо із найкрутішого курорту в Україні – Буковеля. Так от, туди поїхати і так є дорогувато, а у період із 2 і по 6 січня включно взагалі ціни захмарні.

Простій людині щоб покататися на лижах треба викласти лише за абонемент близько 800 гривень. А ще додайте сюди прокат лиж, переїзд, проживання. Так і цілої зарплати можна позбутися.

Ну, і самому їхати якось не гоже, бажано взяти свою половинку.

Не дивно, що аншлагу на курорті зараз нема. Не кожен же собі може дозволити подібне катання.

Коли вже до власників курорту дійде, що людей таки треба заохочувати їхати до них, а не робити все щоб відпадало це бажання.

Також читайте:   ТОП 5 піцерій Львова: рейтинг

Йдемо далі.

Плай. Коли глянув скільки зараз коштує там зараз абонемент на катання посміхнувся. Ну, заради трьох гірок платити 360 гривень за абонемент? Це, як на мене, жирнувато.

Можливо це я відстав від цін? І знову ж таки є період «святковий». Та на Різдво люди більше сидять в сімейному колі, а не їздять на лижі.

Славське. Там взагалі ситуація дуже плачевна. Досить того що снігу нема такого як треба, так ще й на трасі зустрічаються каміння, трава не покошена.

А ціни за те «луплять» ще ті. 270 гривень коштує денний абонемент.

Особисто я хочу за відповідні гроші мати і відповідний сервіс.

Думав що у Львові десь можна піти поїздити, але природа зіграла з нами дуже злий жарт і різко змінила морозяну погоду на весняну.

Зокрема, зараз надворі плюсова температура і сніг просто таки починає танути.

Не знаю чи хтось із власників курортів таки прочитає цю публікацію, але як на мене, встановлювати захмарні ціни якраз тоді коли дійсно хочеться відпочити якось некоректно.

Не здивуюся тому факту що люд з часом просто «заб’є болта» і буде їздити відпочивати закордон.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. fedun 05.01.2015 пише:

    ціни справді неадикватні, закину Шевченку у фейсбук цю статтю, може зробить певні висновки. 😥

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*