Сіли, поспали годину і з’їли - Блог про Львів

Сіли, поспали годину і з’їли

Велика піца

Прийшов Воробус з роботи додому, поїв, попив і береться за роботу, а саме оновлення блогу.

Про що будемо говорити сьогодні? Відповідаю, про новинки, які вдалося побачити вашому автору в місті Лева, а також як в день вівторка ваш покірний ходив їсти піцу.

Розпочнемо із другої теми.

Так от, під час обідньої перерви Воробус вирішив сходити з колегою попоїсти таку відому страву як піцу. Давненько ми не бачилися, тому піца зі соком якраз була в тему щоб посидіти в теплі і просто поговорити про життя молоде.

Тим більше що на вулиці зараз погода явно не літня.

Прийшла в такий відомий заклад як «Сіли з’їли» куди я ходив не один раз, дав колезі гроші та й пішов собі за стіл очікуючи на замовлення.

Приходить колега і каже, що акційної піци за 25 гривень зараз не буде, бо вона лише з 15 години у продажу і він довго не церемонився та замовив піцу велику за 50-ть гривень.

Та велика, то велика, під обід все піде. Паралельно із нами в закладі сиділо багато людей, які теж замовляли піцу.

І от вдумайтеся собі, сидимо ми собі говоримо, говоримо, людям приносять їхні замовлення, а нашу піцу таке якби НЛО вкрало чи сеператисти.

Минає 10-ть хвилин, 20-ть, 30-ть, а піци все нема і нема. Люд що паралельно із нами обідав вже давно поз’їдав свої страви й собі сидить сміється а м все чекаємо і чекаємо.

Також читайте:   Ціни в поїздах Hyundai будуть доступними

У мого друга не витримують нерви і він йде до адміністратора із запитанням чому не подають нашої піци і де вона пропала? Дівчинка відповідає, що вона дуже велика і просто її треба довго готувати.

Ну, так , все може бути, але за 40 хвилин Воробус і вдома піцу спекти може.

Ок, віримо словам адміністратора закладу і чекаємо. Минає ще 5-ть хвилин і нерви вже не витримують у мене. Чесно, хотілося мені піти нахамити всім, понаписувати в книгу скарг все що думаю про заклад, але ж шкода людей, які там працюють.

Коли до власників закладів та обслуговуючого персоналу дійде нарешті той факт, що обслуговування і швидкість подачі страви – це головне у закладі харчування.

Ок, все можна зрозуміти, робили там скажімо піцу нашу і вона згоріла чи не вийшла такою як слід. Та підійдіть скажіть що так, сяк, що от проблемка чи можемо зачекати.

Та Воробус би ніколи нічого не сказав, а то ми сидимо всім піцу приносять, а ми як олені себе відчуваємо.

Таки принесли за 40 хвилин нашу велику піцу і чесно щось мені вже й їсти перехотілося.

Не подумайте, що заклад аж такий поганий, мені подобається, часто ходжу. Але, подібні речі треба робити швидше.

Та, і якщо замовлення дорожче моя думка його мають робити в першу чергу. Вдосконалюйтея….

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Омелян Косопизд 06.01.2015 пише:

    Піца зі соком 😆 😆 😆 😆 не впізнаю тебе Воробусе, ти зрадив пивчанському свому улюбленому

  2. ARMIKRON 06.01.2015 пише:

    “ти зрадив пивчанському свому улюбленому” – та НІ не зрадив .. тоЯ сік пив … він пиво !…… тому висновок стосовно зради поспішний!.. а от чому пів бокала пива не допив це вже інше питання….

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*