У Львові та області штормове попередження

У Львові та області штормове попередження

Продовжуємо…. Настав час нової публікації на блозі.

Цього року погода в Україні якась не така як завжди. І ніби зима вже нарешті наступила після фактично безсніжної зими минулого року, але все рівно тут щось не так.

От вдумайтеся у факти. Кінець грудня 2014 року, а дощ у Львові падав такий що Воробус потім три дні сушив свою куртку, а вона все ніяк не могла висохнути. Ну, де таке реально щоб взимку падав дощ?

Потім природа зрозуміла, що пити треба переставати і нарешті почала виконувати свої прямі обов’язки. Під Новий рік почав падати сніг, на Різдво температура повітря понизилася суттєво, аж серце та душа раділи.

Але, на довго природи не вистачило.

Вже 8 січня температура повітря почала суттєво підвищуватися, а вчора 9 січня вона і взагалі стала плюсовою.

І як тут не згадати старших людей, які Воробусу з дня на день жаліються на погане самопочуття. Ще б пак, сьогодні на вулиці -20, а завтра +5 градусів тепла.

Тим не менше, в хаті сидіти не хочеться, а треба десь їхати відпочивати. Найпопулярнішим видом відпочинку взимку є, звісно що катання на лижах та сноубордах.

Також читайте:   Погода ''збожеволіла'': аномалії шокують (відео)

Тому, можна не сумніватися, на вихідних люд активно поїде кататися на лижі. Тут радив би бути дуже обережним адже на ці вихідні в місті та поза його межами, особливо, прогнозують штормове попередження.

Вже вчора зранку люд прокинувся у Львові і побачив як дороги фактично що замітало снігом. Не сказав би що снігопади були вже аж такими, просто вітер був 25-30 метрів за секунду.

А знаєте що вітер робить снігом? Правильно, здуває все що йому лише хочеться і куди хочеться.

Що кажуть нам синоптики?

Так от, сайт пана Марсело прогнозує у місті сильні снігопади. Проте, температура повітря буде плюсовою і під ногами якщо гуляти буде ще та каша.

В горах такого істотного плюсу не буде, а навпаки зберігатиметься морозяна погода, плюс в тому ж таки Славську прогнозують снігопади і то достатньо таки сильні.

Міністерство надзвичайних ситуацій України просить водіїв утриматися від поїздок на автотранспорті. Вдень часто плюсова температура, все тане, а вночі мороз.

Тому, і дурню зрозуміло, що на дорогах може бути лід, який часто призводить не небачених аварій.

Будьте обережними і пам’ятайте що береженого – Бог береже.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*