Усьому колись настає кінець (Реал програє Валенсії) + відео - Блог про Львів

Усьому колись настає кінець (Реал програє Валенсії) + відео

Реал таки програє

Що не кажіть, свята святами, а любителі футболу таки встигають скучити за футбольними баталіями як в Україні, так і в світі.

І якщо до відновлення української першості чекати ще ой як багато часу, то інші національні чемпіонати потрохи повертаються.

Англія не зупинялася, Іспанія стартувала вчора, незабаром будуть баталії і в Італії. Тому, гаяти часу нема коли як і скучати.

Сьогодні вашому автору довелося переглянути цікавий футбольний поєдинок саме в чемпіонаті Іспанії, де завжди сильна Валенсія приймала на своєму полі найсильнішу команду 2014 року – мадридський Реал.

Цікаво було глянути в якій формі зараз перебуває Роналду і компанія, адже до свят «королі» виносили всіх і вся, увага, в 22-ох поєдинках підряд.

Але, на цьому головний тренер Реалу – Анчелотті зупинятися не хотів тому що рекорд світу належить бразильській команді – Курітіба, яка перемагала протягом 24-ох поєдинків підряд.

Повертаючись до звітного поєдинку на стадіоні «Месталья» скажу, що десь так і думав що сьогодні гості з Мадриду очки таки втратять.

Валенсія традиційно сильно грає в себе на полі. У цьому сезоні був битий Атлетико (3-1), а Барселона зуміла перемогти лише на 97-й хвилині гри. І то, в тому матчі є великі претензії по суддівству.

Також читайте:   Ліга чемпіонів: визначились усі учасники Елітного раунду

Тим не менше, Реал рахунок відкрив першим. Хтось із захисників господарів поля зіграв рукою і штатний пенальтист команди – Крішті Роналду вдало виконав пенальті.

Здавалося що все, почалося і королівський клуб зараз знову розгромить свого суперника. Подібні думки ще й з’являлися тому, що гра у Валенсія після пропущеного голу розладилася.

0-1 після першого тайму і, як кажуть, далі буде…

А далі була шалена гра команди Валенсія у другому таймі. Вони просто таки билися і за свої муки були винагороджені двома голами Отаменді та Барагана.

Реал рятувався всіма силами, тренер – Анчелотті проводи заміни. Де ви бачили щоб головний коуч «королів» по ходу гри знімав Бейла, Хамеса, Бензема? А таки приходилося це робити.

В кінці матчу Реал таки мав шанси врятуватися від поразки, але фортуна в цей вечір була на боці саме команди під назвою Валенсія.

Нічого не буває вічним і переможна серія Роналду і компанії також…

Цікаво ще як сьогодні свій поєдинок зіграє Барселона, яка гостюватиме у Реал Сосьєдаду, але думаю легко їй там теж не буде.

Боротьба за чемпіонство загострюється….

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*