Воробус їде підкоряти гору Тростян - Блог про Львів

Воробус їде підкоряти гору Тростян

Тростян

Сьогодні надворі 10 січня, 2015 року. Надворі після значного потепління вчора знову ж таки морозець і падає сніжок. Зима, що тут скажеш…

Хоча, хочеться як і в житті стабільності, тобто щоб тривалий період часу був сніг, мороз, а не так що вдень тепло, а вночі морози.

Природа…. Що тут скажеш.

Хотів написати що вихідні наступили, але цього разу це робити не буду. Бо, вже і так цілий тиждень відпочиваємо і крім їжі та колядок більше нічого не бачимо.

Воробус вирішив трохи провітритися і у цей суботній день поїхати на лижі. Як не крути, снігу трохи нападало і він не припиняється. Тому, зраджу своїм традиціям (їздив переважно на Буковелі) і відвідаю смт. Славське, а саме гору Тростян.

Гора специфічна і не кожен вміє на ній кататися, бо траси не такі добре підготовлені як в тому ж таки Буковелі. Тут присутня дикуватість. Можна їхати через ліс, кущі, ті ж траси.

Головне щоб вистачило сил та уміння це робити.

Саме гора Тростян зробила з Воробуса лижника, адже там навчився по-справжньому кататися. Тому, якщо добре не вмієте їздити, то не раджу їхати туди вчитися.

Це трохи небезпечно для здоров’я. Схили є різні й знаходяться в різному стані.

Трохи історії. Отже, востаннє ваш покірний автор був на горі Тростян ще у лютому 2013 року. Фактично якщо порахувати, то минуло майже два роки від цієї дати.

Також читайте:   ТОП 5 піцерій Львова: рейтинг

Можливо був би поїхав туди минулого року, але з снігом в Карпатах були великі проблеми і фактично жоден із курортів окрім Буковеля не працював тоді так як треба.

Цьогоріч сніг почав падати на горі Тростян десь від початку Нового року. Перед Різдвом так почало сипати, що багато хто із лижників думало навіть не вечеряти, а разу їхати на схили поки є пухляк.

Окрім катання Воробус ще й спробує порадувати наших читачів, які є любителями лижних видів спорту, цікавими публікаціями.

Задумів є багато, але як вдасться їх втілити в життя покаже лише його величність час.

Ввечері в суботу автор блогу планує повернутися у Львів і вже в неділю очікуйте враження від цієї подорожі.

А поки що вимикаю свого «компутера», надягаю навушники і йду на потяг. Звідти і почнуться мої пригоди.

А вам, читачі блогу, за відсутності автора ресурсу не раджу скучати, а також пробувати їздити на лижах. Можливо й з часом візьму вас з собою пити вино на Тростяні. Ой, тобто кататися на лижах. 😀

Насамкінець, пропоную переглянути серію відео із гори Тростян, яка знаходиться, нагадаю в смт. Славське:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. ViK 11.01.2015 пише:

    >Тому, якщо добре не вмієте їздити, то не раджу їхати туди вчитися.
    А я би таке не казав. вчитися як раз треба на такого рівня горі…спочатку з більш пологих, потім – круті схили…адже, якщо навчитесь кататися на крутих схилах тростяну, то потім люба інша гірка нашої, можливо і інших країн – буде по коліно.

    Задумайтесь, чому аси Буковеля, яки приїхали на Тростян катаються на рівні, а може і гірше за чайників. А аси Тростяну на Буці ніякого дискомфорту не відчувають

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*