Автомати то поставили, а за смітники біля них забули - Блог про Львів

Автомати то поставили, а за смітники біля них забули

Де квиток?

Любить Воробус користуватися послугами електротранспорту.

Чому? Тому що їхати там набагато комфортніше чим в тій же набитій маршрутці. Та, і цей вид транспорту є набагато кориснішим для навколишнього середовища.

Але, в сьогоднішній публікації трохи про інше.

Хто давно живе у Львові той знає, що колись у салонах трамваї та тролейбусів ходили так звані кондуктори.

Тому, потенційний пасажир міг зайти у салон, оплатити вартість проїзду цій людині і не треба було парити собі мізки щодо місця купівлі квитка.

Часи змінилися, підприємство «Львівелектротранс» зрозуміло, що тримати кондукторів стало невигідно і ввело систему безготівкового розрахунку.

Суть полягає в тому, що люди самі собі купляють квитки. Це можна зробити як у водія, так і в автоматах самообслуговування.

Особисто Воробус користується останніми.

Чому?

По-перше, це набагато простіше і завжди привітно ставився до новітніх технологій.

По-друге, нема чого відволікати водіїв трамваїв (тролейбусів) від своїх прямих обов’язків керувати транспортним засобом.

Та, таки зосередимося на автоматах для купівлі квитків.

Коли вперше їх поставили – часто виникали проблеми такі як: відсутність решти, їх мінімальна кількість в місті і так далі.

Також читайте:   Як Воробус вперше подорожував літаком

З часом ці проблеми зникли. І тепер лише треба мати бажання купити квитки, підходиш до автомату, вибираєш собі кількість «тікетів», закидаєш гроші і за мить квитки вже у ваших руках.

Здавалося б все добре, але один нюанс таки є.

Коли не купляю квитки завжди бачу біля автоматів купу сміття. Виявляється окрім «тікетів» автомат видає ще й чек, який нікому непотрібний. Смітників поруч нема і люди з ознаками рагулізму кидають ці чеки просто на тротуар.

Так от, велике прохання до міста чи до ЛКП «Львівелектротранс» поставити біля автоматів самооблуговування мінімальні урни для сміття.

Бо, чесно, це в жодні рамки не вкладається що на цілій вулиці чисто, а біля автоматів сміття багато і це все переважно чеки.

Будемо сподіватися, що в найближчому майбутньому цю проблему буде ліквідовано.

До людей, які купляють квитки і згодом смітять звертаюся з наступним текстом:

Не будьте рагулями, саме ми і ніхто інший за нас не зробить наше місто чистим. Розумію, смітників є не так багато як здається, але ж совість треба мати.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*