Футбол. Ліга Європи. Дніпро 2:0 Олімпіакос (відео)

Дніпро 2:0 Олімпіакос

Продовжуємо….

Отже, двома годинами раніше перед грою київського Динамо, яке зустрічалося із Генгамом відбулася гра між дніпропетровським Дніпром та грецьким Олімпіакосом.

Поєдинок знову відбувався в столиці України і варто сказати аншлагу не викликав. Радує хоч те, що команда Маркевича зуміла здобути перемогу.

Адже, скільки разів вже чув нарікання і від футболістів, і від тренерів, що газон стадіону НСК «Олімпійський» є для них фартовим.

От якби грали вони в Дніпропетровську, то просто таки би виносили своїх суперників.

Вчорашня гра довела, що і так зване «прокляття» можна подолати і зробити це можна перш за все своєю чудовою грою.

Якщо відверто, то поєдинок Дніпра і Олімпіакоса чимось мені нагадав гру Шахтаря та Баварії. Команди створювали мінімум моментів, подій на полі не форсували, а лідера української команди – Євгена Коноплянку накривали так як Франка Рібері у Львові.

Недивно, що у першому таймі навіть моментів то особливих не було.

Другий тайм цієї гри чимось екстраординарним не відрізнявся. Так, тренер «дніпропетровців» – Маркевич змінив у складі своєї команди Безуса на Калініна. Але, і це не допомагало.

Також читайте:   Футбол. Ліга Європи. Українські клуби виходять в єврокубкову весну (відео)

Добре, що в грі таки відбулися голи і впали вони голову як метеорит з неба – випадково.

Спершу Канкава наважився на удар з дальньої дистанції і м’я по красивій дузі залетів під штангу. Кіпер гостей – Хіменес зреагував на удар, але, допомогти таки не зумів.

Не встигли гості прийти до тями як господарі поля забили вдруге. Ударом у ближній кут відзначився Руслан Ротань.

А йшла, до слова, лише 54-а хвилина гри.

Фактично результат було зроблено і не дивно, що Дніпро потрохи відійшов назад і намагався зберегти сприятливий для себе рахунок в зустрічі.

Таки зберегли, але цікаво мені одне – чому в кінці суддя не зарахував гол від греків. Так, добре що 2-0, але і справедливим треба бути.

Звучить фінальний свисток, який фіксує перемогу Дніпра із рахунком 2-0 і тепер в гості до Олімпіакоса нашим гравцям можна їхати спокійно.

Хоча, знаючи ця команда грає на своєму стадіоні можна сподіватися на те, що штурм таки буде. Головне в цьому плані не «перегоріти».

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у цьому поєдинку:

Далі буде….

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*