Футзал. Чемпіонат України. Енергія на виїзді “б’є” Лукас (відео) - Блог про Львів

Футзал. Чемпіонат України. Енергія на виїзді “б’є” Лукас (відео)

Енергія перемагає Лукас

У 14-ому турі чемпіонату України з футзалу львівська Енергія на виїзді зустрічалася із досить таки непростим суперником – кременчуцьким Лукаксом, який вдома традиційно грає дуже добре.

На щастя, поєдинок таки завершився перемогою нашої команди із рахунком 4-3.

Після поразки у минулому турі від Кардиналу, на гру із кременчуцькою командою гравці Енергії їхали з однією метою – перемогти. Вдалося їм це зробити не так просто, але перемога є перемога.

Перший тайм поєдинку не так сподобався глядачам якби цього хотілося. Моментів з боку обидвох команд було обмаль, було багато більше боротьби. Тому і не дивно, що господарі поля впродовж першої 20-ти хвилинки двічі пробивали дабл-пенальті.

Щоправда жодного разу їм це зробити не вдалося. Натомість Енергія не маючи аж так багато моментів зуміла двічі забити.

Спершу чудовий гол був забитий після комбінації Федюк-Кузь, а потім вже граючий тренер команди – Павленко елегантно підсік «шкіряного» над воротарем господарів.

До речі, останній діяв не надто впевнено.

У другій половині зустрічі гравці львівської команди довели рахунок в зустрічі до 3-0 на свою користь. Відзначився – Федюк.

А потім як це часто трапляється у грі нашої команди, Енергія взяла і розслабилася чим одразу ж скористалися господарі паркету.

Також читайте:   Турнір "V9KY". "Галицька здоба" розгромила "LTM"

Голи Тарасенка та Цвелих доводять рахунок в зустрічі до мінімуму. Та, добре що в команді зі Львова є такий досвідчений гравець як Павленко.

Саме Макс зумів в кінці зустрічі ударом зі штрафного розставити всі крапки над «і» у цьому протистоянні гарматно пробивши із-за штрафної.

Звучить фінальна сирена, яка фіксує перемогу львівської команди із рахунком 4-3, а це означає, що саме завдяки цій «вікторії» команда зі Львова повертається на 4-е місце в турнірній таблиці.

В інших поєдинках цього туру були зафіксовані такі результати:

Локомотив 6:3 Приват
Кардинал-Рівне 2:3 Ураган
Титан-Зоря 3:4 Спортлідер
ЛТК 3:4 СумДу

Наступний, 15-й тур чемпіонату відбудеться вже аж 15 лютого. Пов’язано це із тим, що 9-10 лютого наша національна збірна буде проводити товариські поєдинки із збірною Чехії.

Ці матчі будуть відбуватися у палаці спорту «Галичини», початок о 19 годині. До речі, квитки на гру можна придбати вже зараз. Ціна – 50 гривень на дві гри.

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у поєдинку між Енергією та Лукасом:

Фото: fc.lukas.com.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*