Футзал. Кубок України. “Княжий Ринок” поступається “ЛТК” (відео) - Блог про Львів

Футзал. Кубок України. “Княжий Ринок” поступається “ЛТК” (відео)

Княжий Ринок поступається ЛТК

Сьогодні у Львові знову був великий футзальний день, а все тому, що в рамках 1/4 фіналу Кубка України місцева аматорська команда – «Княжий Ринок» приймала гостей із міста Луганська, які щоправда зараз дислокуються у місті Суми – команду «ЛТК».

На жаль, львівська команда не зуміла порадувати своїх прихильників перемогою і гра завершилася перемогою таки «телефоністів» із рахунком 1-3.

Та, про все по-порядку.

Коли йшов на звітну гру цікаво було подивитися на глядачів. Чому? А просто, за «Енергію» вболіває багато людей, а як із цим ділом у «Княжого ринку»?

Як показала практика, у Львові футзал люблять і на гру «княжого» зібралося також багато людей. Роблю акцент на тому, що давно вже пора цій команді грати на більш високому рівні. Склад гравців це явно дозволяє.

До гри.

Якщо зробити такий собі підсумок зразу, то скажу відверто – гості таки виглядали краще навіть незважаючи на те, що в їхньому складі грає дуже багато молодих гравців. Вони і комбінували краще, і рухалися швидше.

Чого таки бракувало команді зі Львова. Мені здається просто, команді «Княжий Ринок» бракує такого рівня поєдинків. От якби вони частіше грали із командами вищого класу, то все було би по-іншому.

Також читайте:   Футзал. Чемпіонат України. Енергія 8:2 Лукас (відео)

Ну, і як не згадати за таких гравців як: Денис та Писько. Люди, які перейшли в «Енергію» були лідерами колективу.

Голи.

Несподівано, але відкрили першими рахунок в зустрічі господарі паркету. Вже на 8-й секунді після передачі Лаби відзначився – Сергій Шафранський.

Відігралися гості через 7 хвилин, коли лише з третьої спроби зумів пробити кіпера «княжичів» – Лисенко.

А на 13-й хвилині гості знову втілили свою ігрову перевагу в гол. «ЛТК» вдалася класична контратака, яку вдало на дальній штанзі завершив все той же – Андрій Лисенко.

Львівська команда пробувала змінити щось на полі, багато атакувала, била, але їм явно не вистачало згадуваного вище – Ярослава Писька.

У підсумку, сталося так, що на 17-й хвилині після помилки кіпера «Княжого» відзначається гравець луганської команди – Кожемяка.

За такого рахунку команди й пішли на перерву.

У другій 20-ти хвилинці були на майданчику: вилучення, багато фолів, гра «княжичів» із 5-ти польовим, багато моментів «ЛТК», але рахунок на табло до фінальної сирени так і не змінився.

Команда «ЛТК» закономірно перемагає і виходить у фінал чотирьох Кубка України.

Львівській же команді хочеться подякувати за виступи і побажати у майбутньому не більше важливих перемог.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*