Футзал. Товариський матч. Україна 5:1 Чехія - Блог про Львів

Футзал. Товариський матч. Україна 5:1 Чехія

Україна перемагає Чехію

Вчора у Львові був великий футзальний день. Національна збірна готуючись до відбіркових поєдинків, які пройдуть у Баку проводила товариський поєдинок проти збірної Чехії.

На даний момент саме ці команди знаходяться на 5-ому та 6-ому місці в європейському рейтингу збірних. І скажу навіть більше, нещодавно саме чехи обіграли не кого-небудь, а діючих чемпіонів Європи – команду Італії.

Перед грою спеціально глянув на букмекерські контори, а що ж вони говорять за цей матч. Так от, «букери» більше схилялися до перемоги українських футзалістів.

На їх перемогу коефіцієнт був – 1.6. Хоча, як покаже згодом гра, такі котирування були явно зависокими. Синьо-жовті перемогли свого суперника дуже легко.

Та, про все по-порядку.

Розпочну із організаційних моментів. Давненько не пригадую, щоб зал палацу спорту «Галичина» був настільки забитий. Глядачі були як з одного боку, так і з іншого. І це при тому, що квитки на гру були не з дешевих.

Організатори свята футзалу вирішили зробити один загальний квиток на дві гри, який коштує 50 гривень.

З перших хвилин трибуни своєю несамовитою підтримкою погнали нашу команду вперед. Шквал ударів полетів на ворота суперника, але як це часто трапляється забили гості.

Перший же удар чеської збірної завершився точним ударом із-за штрафної – Марселя Родека.

На мить глядачі в залі затихли. Невже за такої підтримки ми програємо? Чесно признаюся, Воробус був впевнений, що Україна переможе, а коли львівський вболівальник заспівав пісню «Червона Рута» в цьому майже не сумнівався.

Також читайте:   Євро-2022 серед жінок. Фінал. Португалія – Іспанія – 3:3 (по пенальті – 1:4)

Як наслідок, вже на 9-й хвилині зрівнює рахунок Білоцерківець, який забив після передачі свого партнера по команді – Бондаря.

1-1 і все розпочинається спочатку. Та, початком це явно не назвеш, бо Україна і надалі буквально таки тероризувала оборону чехів.

Не став дивним той факт, що на 17-й та 18-й хвилині завдяки голам Білоцерківця та Валенка синьо-жовта команда пішла на перерву маючи у своєму активі 2 голи переваги.

Друга половина зустрічі кардинально подій на полі не змінила. Україна завдяки швидким голам Кордоби та Кулакова довела рахунок в зустрічі до розгромного і до завершення команда Косенка грала вже по результату.

А що ж чехи? Вони мене трохи повеселили. Їхній «коуч» після 1-5 випустив п’ятого польового гравця і саме, таким чином, намагався щось змінити в грі.

Чи не запізно він це зробив? Чехи тривалий час перекатували «шкіряного» з одного кута майданчика в інший, а коли мали моменти, то не потрапляли в пусті ворота.

Ну, Воробус за них забивати то не буде. Та і для чого?

Цілком справедливо, що фінальна сирена зафіксувала перемогу синьо-жовтої дружини, яка з хорошим настроєм готується до другого поєдинку що відбудеться вже сьогодні, 10 лютого у палаці спорту «Галичина».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*