Футзал. Третя Ліга. Сокіл 10:3 Кельти (Воробус виходить у старті) - Блог про Львів

Футзал. Третя Ліга. Сокіл 10:3 Кельти (Воробус виходить у старті)

Сокіл 10:3 Кельти

Вчора у спорткомплексі «Олімп», що знаходиться на території ТЦ «Південний» свій черговий поєдинок у рамках третьої ліги аматорського футзалу Львівщини проводила команда за яку грає Ігор Воробус – «Сокіл».

Нашим суперником був колектив, що має назву – «Кельти».

До очної зустрічі із нами, суперник набрав лише три залікових пункти і то їх зарахували тому, що команда «Кристал» знялася із цьогорічних змагань. А так «Кельти» всім неодмінно програвали.

Чого було очікувати від вчорашньої зустрічі? Думаю, що відповідь очевидна – легкої перемоги. Так, ми в підсумку таки перемогли із рахунком 10-3, але хто був присутнім на грі той бачив з якими потугами грав «Сокіл».

Та, про все по черзі.

У прев’ю до матчу багато говорилося про те, що половина гравців «соколят» на минулому тижні хворіла. Ба, навіть більше, повноцінного тренування провести не вдалося.

Тому, важко було сказати в якому стані перебуватимуть хлопці.

Розпочали ми невдало. Вже на 1-й хвилині груба обрізка в захисті ледве не призвела до голу у наші ворота. Щастя, що м’яч після удару гравця «Кельтів» влучив Ігорю Воробусу в ногу.

Досить довгий час ми не могли забити і навіть вже були побоювання за результат. Але, вдалий почин таки заклав – Володимир Маргаль, який у підсумку як і Михайло Новосад оформить хет-трик.

Перший тайм завершився із рахунком 4-1 на нашу користь. Здається можна розслабитися і в другій 20-ти хвилинці грати спокійно, але чомусь гравці команди «Сокіл» цього не захотіли робити.

Також читайте:   Літній чемпіонат «Все для перемоги». «Nice Guys» -ФК «Галицька здоба». Анонс

Не пам’ятаю, щоб ми робили стільки хибних передач не те що за гру, а за тайм. Незрозумілі обрізки, неправильне введення м’яча з ауту, нереалізовані виходи 2 в 0.

Недивно, що під час гри гравці між собою сперечалися. Потім таки «соколят» пробило, рахунок довели до 10-ти голів, але ж гри то не було.

У свої ворота ми і взагалі пропустили смішні голи. Двічі наш гравець обрізався на рівному місці.

Одним словом, гра залишила більше запитань чим відповідей.

Чи будуть проаналізовані помилки побачимо вже наступної суботи, коли на «Сокіл» очікує битва із командою «Розслаблені».

А поки що, насамкінець скажу, що окрім згадуваних вище людей в нашій команді голи ще забивали: Олександр Храмов, Володимир Ільків і Тарас Копій двічі.

Враженнями від гри проти команди “Кельти” поділився гравець команди “Сокіл” – Тарас Копій.

– Які враження від гри?

Враження негативні, навіть незважаючи на те що перемогли. “Соколята” подумали що виграли ще до гри. Але, гра забудеться, а результат залишиться.

– Відсутність Ігора Ільківа далася взнаки?

Так, звісно. В захисній ланці вже не було надійності

– З наступником суперником командою “Розслаблені” буде важко?

Безумовно, але ми також проведемо розбір гри на найближчому тренуванні.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*