Просто в шоці від цін…. - Блог про Львів

Просто в шоці від цін….

Ціни шалені

Думаю кожна людина в нашій країні зараз прекрасно розуміє, що економічна ситуація катастрофічна. Якщо діло піде так і надалі, то незабаром не те що з хати не зможемо вийти, а будемо себе обмежувати у харчуванні.

Реально, курс долара явно не тішить нас. 25 гривень, а то й більше за американського «зеленого» – це вже перебір і то такий суттєвий.

Кажуть, що це ще не кінець і незабаром він може вирости і до курсу 30 гривень за штуку.

Десь так і думав, що з кожним днем почне дорожчати і наше з вами життя.

Сьогодні вашого покірного занесло на гуртовий ринок «Шувар». Окрім того, що хотів купити собі продукти додому ще й глянув паралельно на те, як себе там поводять люди, який рівень цін і чи є взагалі покупці.

Враження від побаченого залишилися двоякі.

Ну, по-перше, людей на ринку не поменшало. Покупці як були колись, так і є. І можливо це через те, що на гуртовий ринок їздять закуплятися приватні підприємці Їм, до слова, все рівно, яка ціна на ту ж ковбасу, олію чи інші продукти.

Вже по ситуації вони ставлять свою націнку, бо жити якось таки треба.

Ціни на продукти. Буду відвертим, щось мені ситуація із цінами явно не радує. От вдумайтеся у цифри як різко піднялися цифри на продукти.

Скажімо, мішок борошна ще тиждень назад коштував 277 гривень. Зараз 360-400 гривень за штуку.

Також читайте:   Коли з людей вийде совок?

Цукор був по 7 гривень з копійками за кілограм, зараз же 10 гривень та більше. Мішок і взагалі коштує більше 500-т гривень.

І це гуртові ціни. Уявіть собі що робиться у перекупщиків.

Олія була 60 гривень, зараз 110-115 за 5 літрів.

Молоко, сметана, масло, сири – це все також піднялося в ціні.

Єдине що ще більш-менш витримує критику – це яйця та м’ясо. Хоч щось ще таки купляти можна та їсти. Не дивно, що Воробус собі купив кілька лотків яєць і буде смажити кожного дня.

Жарти, жартами, але економіка країни просто падає з кожним днем. Вже от сьогодні заговорили за підняття цін на проїзд в громадському транспорті.

А от заробітня платня стоїть на місці. Її й ніхто піднімати не збирається. Роботодавці ще кажуть щоб ще так вижити в таких важких часах.

І от думай як жити…

Хтось їздить на авто, хтось подорожує, а більшість населення думає що буде далі.

Колись зарплата була нехай 300 доларів, а зараз що ми маємо? Правильно, приблизно сто. І от їдь собі закордон.

Я в шоці від цих цін….

А, насамкінець, скажу наступне. Читав нещодавно на одному із лижних форумів, що люди перестали кататися. А це і не дивно. Лижі – задоволення не з дешевих і витрачати гроші на забави зараз зась.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*