“Я не хочу цю жуйку, бо вона москальська…” - Блог про Львів

“Я не хочу цю жуйку, бо вона москальська…”

Бойкот Росії

На Сході нашої країни і надалі триває масштабна війна, яка невідомо коли ще й завершиться. І ніби існують якісь там домовленості, політики засідають, але ж люди то гинуть.

Тому, нашому народу від цих домовленостей зараз ні холодно, ні тепло. От виступає президент Російської Федерації, розказує щось там про домовленості, а паралельно відсилає конвой нової «гуманітарної» допомоги. Може лише здогадатися що знаходиться всередині цих фур.

Здавалося ще кілька років тому українці з росіянами жили добре, дружили, їздили один до одного як хотіли. А що ми зараз маємо? Вже дійшло до такого що малі діти ще з раннього дитинства знають хто такі «москалі» й що від них можна очікувати.

«Живий» приклад, нещодавня ситуація в одному із львівських супермаркетів.

Діло було так… Ходила знайома купляти продукти після роботи, зайшла у маркет, понабирала продуктів, підійшла до каси та й стоїть в традиційній черзі.

Здається наче нічого екстраординарного не відбувається, аж раптом увагу до себе починає привертати малий років так 4-5-ти.

Були вони сім’єю і от коли підходили до каси мати питає хлопча, цитую: «Може тобі щось купити солоденького? Скажімо, жуйку?»

Хлопчина так подумав, подумав і каже: «Можливо й купи, але жуйки ні, бо вони переважно всі москальські».

Також читайте:   Гайд із реєстрації на сайті Infinity. Особливості та умови інвестування

Опа, люди одразу ж всі звернули увагу на хлопця. Звідки ж такі знання? В такому ж віці діти наче ще прапорів країн не знають, які останнім часом почали зображувати біля цінників товарів.

Так зрозуміли, що мама хлопчини хотіла показати свою вихованість і сказала синові що це не москальські, а російські товари. На що син відповів, що ніякі не російські, а москальські.

Черга затрималася, але люд паніки не піднімав, бо було цікаво послухати що ще скаже дитина.

Касир теж не мовчав і додав, що не москальські, а кацапські. Дитина витріщила очі, бо такого слова не чула. Але, з касиром вони були за одне.

Сміх, сміхом, але якщо серйозно, то діти вже із народження знають, що такі країни як Росія фінансувати не треба. Вони нагло вдерлися в нашу країну, кожного дня заграбують наші землі, забрали Крим і найстрашніше – вбивають наших людей.

Добре коли в сім’ї всі здорові, живі. Але ж є і багато таких що залишилися без тата, сина, чоловіка, годувальника…

І все через те, що Росії усього мало, вони хочуть показати свою велич…

Бог на світі є і він все бачить…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*