Як українські телеканали “переживають” за долю країни - Блог про Львів

Як українські телеканали “переживають” за долю країни

Всім начхати

Україна сьогодні вночі довго не спала, а все тому, що в 12 годині ночі мало розпочатися чергове перемир’я на Донбасі або ж президент нашої країни мав ввести воєнний стан не лише у проблемних регіонах, а й по всій території України.

Думаю вкотре не варто писати що таке воєнний стан і як при ньому себе мають поводити люди. Спокійного життя би точно не було.

Сидів люд, молився, президент чекав, чекав і мир таки наступив. Цілу ніч фактично вже не було обстрілів, не гинули люди і це вже радує.

Як буде далі – час покаже. Звісно, є підозри що Росія щось задумала і так просто не поступиться. Але, будемо надіятися на краще.

Ми ж зовсім про інше.

Пам’ятаєте новорічну ніч і скандал, який здійнявся після того як телеканал «Інтер» показував концерт за участю російських зірок естради? Ох і сморіду тоді було.

Хоча, потім ще довго говорили про те, що ЗМІ і є для того щоб бути незалежними. Ну, так, в час бойових дій показувати культурне життя агресора – це дикість, але все ж…

Що ми отримали вчора і сьогодні вночі?

Воробус такий вже по житті, що телебачення фактично не дивиться. Але, вчора щось мене пробило, довго слухав новини, потім згадуваний вище виступ президента.

Також читайте:   Відкрита могила

Звісно, що по ідеї на багатьох телевізійних каналах його мали показувати. Вирішується доля нашої країни і зараз явно не до розваг.

Та, цього не сталося. Спеціально почав пультом перемикати канали і побачив що багато кому начхати. Введуть воєнний стан, розпочнеться масштабна війна, вимкнуть засоби зв’язку і аж тоді вже задумаємося.

Ну, як можна пояснити той факт, що виступу президента не було на «Першому Національному». Принаймні Воробус за 1 хвилину перемкнув багато каналів, то там його явно не було.

Та сама ситуація із каналом «1+1». Якщо не помиляюся, там хтось в цей час співав.

«Інтер» схоже що виправився, бо все транслювалося в прямому ефірі.

Львівські канали такі як: «ЛТБ» та «ЗІК» також перейнялися долею країни, як і канал президента «5-й канал» . Чого явно не скажеш за «ICTV», там йшов якийсь серіал.

Канал «Україна» показував виступ прем’єра – Яценюка. Ну, це ще куди не йшло.

От зараз сиджу і так собі думаю, невже багатьом таки начхати що в країні може розпочатися повномасштабна війна?

От люди, які не мають інтернету, кабельного телебачення подивляться загальнодоступні канали і подумають що все таки гаразд.

А до миру нам ще ой як далеко.

Без коментарів….

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*