Блог Воробуса – інформаційний партнер всеукраїнського фіналу АФЛУ - Блог про Львів

Блог Воробуса – інформаційний партнер всеукраїнського фіналу АФЛУ

фінал АФЛУ

Продовжуємо…

Приємно, що з кожним днем все більше та більше людей дізнаються про Воробуса та його блог.

Як мені колись казали, це все приходить з часом. Головне ресурс розвивати і не забувати його оновлювати.

Так от, вчора офіційно стало відомо, що саме Блог про відпочинок у Львові, спортивні та культурно-мистецькі події міста, молодіжне і студентське життя став офіційним інформаційним партнером Всеукраїнського фіналу АФЛУ.
Одна з головних подій аматорського спорту України, головна подія аматорського футзалу України відбудеться 27-29 березня в Запоріжжі.

Всеукраїнський фінал Аматорської футзальної ліги України збирає 27 команд – чемпіонів із 27 міст.

Протягом 6 місяців 960 команд з 27 міст і більш ніж 11 000 гравців визначали чемпіонів своїх міст. І вже 29 березня стане відома найсильніша аматорська команда України.

На учасників чекає незабутнє видовище, про новини із якого ми будемо спільно із АФЛУ повідомляти на нашому з вами ресурсі.

Шкода зараз лише те, що від участі в змаганнях відмовився представник від Львівщини – команда «Княжий Ринок», яка на даний момент без 5-ти хвилин чемпіон Львівської області.

Офіційна причина – відсутність фінансів, а «княжичі», до слова, вважалися одним із основних фаворитів цьогорічних змагань.

Також читайте:   «Mamba 4 life». Частина перша

Ще б пак, минулого року команда зі Львова поступилася київській команді «Хіт» лише у фіналі.

Цього ж року «Княжий Ринок» дійшов до чвертьфіналу Кубка України, де команда, яку тренує Євген Москвін поступилася лише луганському колективу під назвою – «ЛТК».

Сподіваємося що з грошима у львівської команди у майбутньому буде все гаразд і команда буде грати не лише в аматорських змаганнях, а й у тій же першій лізі чемпіонату України як мінімум.

Хоча, судячи по рівню команд цьогорічної «вишки» вони би там також не загубилися.

Повертаючись до теми змагань у Запоріжжі скажу, що за відсутності Львова будемо вболівати за наших найближчих сусідів на цьому турнірі – команду «Надія» із селища Хорів що на Волині та івано-франківський колектив – «Епіцентр К».

Чекаємо… а поки що, насамкінець, пропоную переглянути відео, яке є своєрідним анонсом головних змагань року серед аматорів:

P.S. Вже найближчим часом очікуйте на блозі Воробуса розширене інтерв’ю із керівником АФЛУ – Вадимом Кагановим, який розповість дуже і дуже багато чого цікавого про аматорський футзал і не лише.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*