Футбол. Чемпіонат України. Карпати 0:2 Волинь (відео) - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат України. Карпати 0:2 Волинь (відео)

Карпати 0:2 Волинь

У 17-ому турі чемпіонату України з футболу львівські Карпати на своєму полі приймали гостей із Луцька – команду Волинь. І це було так зване галицьке дербі.

Чесно скажу, важко було перед поєдинком щось сказати, а все тому, що у Львові запанувала холодна та мокра погода. Поле було слизьке, людей дуже мало і перемогти міг кожен.

Як згодом покаже гра до важкого поля зуміла пристосуватися краще команда, яку тренує Віталій Кварцяний. Волинь і територіальною перевагою володіла краще й моментів більше створювала, але й Карпати могли уникнути поразки.

Та, про все по-порядку.

Розпочали вчорашній поєдинок команди в’яло. У першій хвилини йшла швидше боротьба з полем. З часом краще до нього почали пристосовуватися волиняни, які почали все більше та частіше турбувати кіпера Карпат – Мисака.

До пори, до часу Роман із цими ударами справлявся, але і він не зумів допомогти, коли на 24-й хвилині красивий удар вдався Кобахідзе.

1-0 на користь Волині і Карпати довгий час не можуть прийти до себе. Зуміли оговтатися «зелено-білі» лише під кінець першої 45-ти хвилинки, коли команду Кварцяного спершу виручив добре знайомий Львову – Шуст, а потім і поперечина.

В другій половині зустрічі й взагалі розпочався відкритий футбол з боку обох команд. Відповідно й забити могла як одна, так і інша команди.

Також читайте:   Гранд ліга ОАКЛ. «Галицька здоба» - срібний призер літньої першості

Спершу на 64-й хвилині Карпати заробляють пенальті. Виконувати «вирок» пішов досвідчений Ігор Худоб’як, але теж досвідчений Шуст досить таки легко відбив «шкіряного».

Тут вже Волинь вивалилися на ворота Мисака при виході 4 на 2, але Кобахідзе замість того щоб віддати пас своєму партнеру банально пробив.

Карпати відповідають моментом Шведа. Гравець «зелено-білих» спершу думав чи то падати, чи то бити і в кінці-кінців він нічого не зумів корисного зробити.

Так, але після його легкого удару захисник Волині виніс м’яч подалі лінії воріт.

Ну, а апогеєм гри стало пенальті, яке на 91-й хвилині заробили гравці Волині.

Виконувати «вирок» підійшов Ерік Бікфалві і був точним.

Часу та сил щоб відігратися гравці Карпат після цього вже не мали.

Волинь впевнено перемагає і за очками наздоганяє луганську Зорю, яка йде на 4-ому місці в турнірній таблиці.

Карпати ж і надалі займаються останнє місце маючи в своєму активі 5 очок.

Наступний, 18-й тур чемпіонату відбудеться вже у квітні. Пов’язано це з тим, що свої матчі у рамках відбору на чемпіонат Європи 2016 року буде проводити наша національна збірна.

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому поєдинку:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. arhivarius 15.03.2015 пише:

    Летять , ніби чайки –
    В синю даль, в синю даль…
    :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*