Футзал. Чемпіонат України. Енергія бездарно програє Спортлідеру (відео) - Блог про Львів

Футзал. Чемпіонат України. Енергія бездарно програє Спортлідеру (відео)

Енергія бездарно програє Спортлідеру

У 18-ому турі чемпіонату України з футзалу львівська Енергія на своєму полі приймала гостей із міста Хмельницький – команду Спортлідер.

Фактично ця гра, особливо для «енергетиків», особливого турнірного значення не мала. Львівська команда ще за тур до завершення регулярного чемпіонату зайняла підсумкове 5-е місце в турнірній таблиці й в серії плей-офф зустрінеться із командою Кардинал-Рівне.

Для гостей же навпаки, перемога була на вагу золота, адже у випадку втрати очок їх могла обігнати команда ЛТК, що зараз дислокується у місті Суми.

По ходу поєдинку у Львові стало відомо, що «телефоністи» з тріском програли свою гру кременчуцькому Лукасу і тим самим полегшили життя Спортлідеру, який, таким чином, зайняв підсумкове місце в таблиці.

Але, хто був на грі, той бачив, що до цього часу хмельничани «горіли» нашій команді з рахунком 0-2 і то програвали так без шансів.

Двічі за Енергію забивав – Віталій Багряк.

Проте, після другого голу чи то наша команда розслабилася, чи то гості додали, але потім на майданчику була лише команда – Спортлідер.

До завершення гри вони забили 5 голів без відповіді й, тим самим, залишили вболівальникам Енергії більше запитань напередодні матчів плей-офф проти Кардиналу.

Також читайте:   Підсумки футзального турніру Кубок Львівщини-2014 + відео

Зараз можна багато чого говорити, що головний тренер львівської команди – Максим Павленко дав пограти всім виконавцям, відпрацьовував різні схеми тощо.

Воно то так, адже Енергія грала в цьому матчі трьома четвірками, але чи не запізно це все відпрацьовувати? Сезон то вже фактично завершується.

Той же Ярослав Писько, як на мене, не може себе знайти в команді. А в команді «Княжий Ринок» ця людина була лідером колективу. Та сама ситуація із Василем Денисом.

Не часто на паркеті з’являвся і кіпер – Пітуля. У пропущених голах в цій грі його вини нема, але було помітно що Андрій хвилювався.

Якраз під час чемпіонату гравцям треба давати грати, а не тримати їх вічно в запасі.

Хоча, Воробус не є футзальним фахівцем і лише може висловити свою точку зору по тому чи іншому питанню. Тренеру таки видніше.

Я як і більшість глядачів, які зібралися в цей суботній день на трибунах палацу спорту «Галичина» йшли додому розчарованими.

Все-таки, команда грає вдома і дозволяти собі такої вальяжності явно не може.

Попереду фінал чотирьох, а потім і матчі плей-офф. Сподіваємося до них команда підійде у повному всеозброєнні.

Фото: sportlider.km.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*