Футзал. Сокіл із Воробусом – чемпіон третьої ліги серед аматорів - Блог про Львів

Футзал. Сокіл із Воробусом – чемпіон третьої ліги серед аматорів

Сокіл - чемпіон

Як це не банально звучить, але Воробус після деяких труднощів таки повертається на блог. Де пропадав ваш покірний розповім якось при бажанні, а поки що не гаймо часу, а поїхали…

Отже, розпочинаємо із спортивних тем адже в суботу, 7 березня поєдинок сезону проводила команда за яку цієї зими грає Ігор Воробус – Сокіл.

У рамках третьої ліги аматорського футзалу Львова нашій команді протистояв колектив – Долиняни.

Чим цікавий був цей поєдинок, так це тим, що перед грою ходило багато слухів ніби наш основний конкурент у боротьбі за золоті медалі – команда Нові Імена стимулювала суперника щоб ті забрали в нас залікові пункти.

Ну, це дозволяється. Але, ще після переможної гри проти «розслаблених» хлопці з Сокола говорили що звітна гра буде грою всього сезону.

Так і сталося…

На жаль, участі в грі прийняти не зумів Ігор Воробус. Тому, лише в телефонному режимі мені повідомляли як відбуваються перипетії на полі.

Так от, як розповіли очевидці гравці Сокола з перших хвилин влаштували своєму супернику справжнє пекло. Вже за перші хвилини у ворота команди Долиняни влетіло 4 голи без відповіді, які довго не дозволяли супернику прийти в себе.

Таки зібралися, але сталося вже це за рахунку 4-8 коли хлопці пішли у ва-банк і грали із п’ятим польовим гравцем.

Проте, і ця тактика сильно їм не допомогла. Сокіл в цей вечір стримати було неможливо.

Також читайте:   Футзал. Тайм 2:3 Шахтар (відео)

У підсумку 15-5 – впевнена перемога «соколят», яка дозволила нашій команді стати чемпіоном зимової третьої ліги з футзалу. Приємно, що не кажіть…

Після гри враженнями від «золотого» матчу поділився гравець нашої команди – Мар’ян Ганущак:

Емоції переповнюють, адже не кожного дня виграєш золото нехай навіть в третій лізі аматорського футзалу України, а загалом для нас воно третє. Але, ще перед грою було помітно, що команда Сокіл була налаштована по-бойовому і хлопці згодом довели що недаремно вони своєю грою заслужили стати тріумфаторами.

Звісно, Долиняни були надмотивовані, десь при рахунку 8-4 вони нас притиснули до воріт, але 9-й гол їх надламав повністю.

Одним словом святкуємо і готуємося до наступних турнірів і ще від колективу хочу побажати якнайшвидшого одужання нашому воротарю Ігорю Воробусу в якого зараз є проблеми зі здоров’ям.

Саме Ігор мене три гри підряд просив забити гол і я таки його прохання виконав.

Що далі? А далі кажуть буде ще кубок між двома лігами, нагородження, нові турніри, а також цікаві інтерв’ю з гравцями нашої команди.

Насамкінець, наводжу імена та прізвища гравців, які долучилися до перемоги в чемпіонаті:

Воротарі: Ігор Воробій, Юрій Нуцковський;

гравці в полі:

Ільків Ігор, Храмов Олександр, Копій Тарас, Маргаль Володимир, Бей Андрій, Тузяк Ігор, Ганущак Мар’ян, Новосад Михайло.

Ну, і капітан та душа колективу – Володимир Ільків.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*