Футзал. Володимир Ільків: “Цього року змагання в 3-й лізі були дуже цікавими…” - Блог про Львів

Футзал. Володимир Ільків: “Цього року змагання в 3-й лізі були дуже цікавими…”

Володимир Ільків

Завершилися змагання у третій лізі аматорського футзалу Львівщини. Перемогу лише завдяки перемозі в останньому турі зуміла здобути команда – «Сокіл».

Саме капітан цього колективу – Володимир Ільків і поділиться сьогодні враженнями від чемпіонату і не лише, перебуваючи в гостях у Воробуса.

– Добрий день, Володимире, «Сокіл» знову чемпіон, це вже третій подібний титул для вас. По гарячих слідах що можете сказати про чемпіонат, що вже увійшов в історію?

Добрий день, пане Ігоре. Так, «Сокіл» вже втретє чемпіон!!! Приємно, бо перше золото було у другій ліз зимового чемпіонату, потім одразу ж золото в першій літній лізі, пізніше була пауза команди на 1 рік і от знову чергова перемога, щоправда в 3-й лізі асоціації любительського футзалу Львівщини.

Цього року змагання були цікавими і тримали в напрузі команди до останнього матчу, тільки в заключній грі чемпіонату визначився переможець ліги.

– Пройдемося по матчах: які найбільше вам запам’яталися?

Хороші матчі були з майбутніми призерами змагань, командами: «Долиняни», «Розслабленні», ну і з нашими прямими суперниками – командою «Нові Імена»

Поєдинки були хороші, з спортивною боротьбою і кінцевим результатом!!

– Які подальші плани команди на майбутнє. Чи нема бажання спробувати сили у тій же першій лізі?

На рахунок першої ліги, то сили є і гравці в команді хорошого рівня. Я думаю ми б боролися за найвищі місця, але літо є літо потрібно ще 2-3 людей залучити до команди. Та й з внесками не відомо!

У нас, на жаль, спонсора немає і всі турніри що ми грали – тільки за свої гроші!! Погодьтеся що не завжди є можливість кожному гравцю нашої команди виділити 600-800 грн. на футбол. Тому, сили грати в першій лізі є, а на рахунок внеску за турнір то….

– «Сокіл» славиться тим що майже завжди грає одним і тим самим складом, лише цього року додався воротар Ігор Воробій. Як вдається заохочувати людей грати не один рік під знаменами “соколят”? Кого можете виділити в складі своєї команди: ким задоволені, ким не дуже і як оціните свою гру в турнірі?

Так, це правда!! Наша команда грає майже постійно одним і тим ж складом (зрідка 1-2 людини приходять в команду хтось залишається, а хтось ні ). Це все тому, що живемо в одному районі і дуже давно граємо футбол разом вже напевно років10-12-ть. Можемо лаятися один на одного під час гри, позлитись, покричати, але після гри все забувається і працюємо над помилками за кухлем пива. Тому, я думаю це і є наша сила!!!

Також читайте:   Футзал. Гранд ліга Львова. "Спільнота" 1:2 "Нові імена" (відео)

Щодо гри окремих гравців чемпіонату, то виділяти нікого не стану, всі зіграли на хорошому рівні, були поодинокі провали в іграх в кожного, але загалом хотів би подякувати кожному гравцю команди за такий чемпіонський результат.

– Незважаючи на те, що команда стала чемпіоном, вона таки жодного разу не зуміла обіграти основного конкурента – команду «Нові Імена», осаду від цього нема?

Так, ми програли два матчі своїм конкурентам, негативних емоцій немає, ми ж в кінцевому результаті посіли місце вище від них! Та й я колись 4 роки грав в цій команді в чемпіонаті області з футзалу в вищій лізі. Ця команда мені не чужа та і багатьох хлопців я особисто добре знаю і в хороших стосунках з ними. Тому, було дуже приємно зіграти проти команди «Нові Імена», та й по складу гравців ця команда також заслуговує грати мінімум в 1-й лізі любительського футзалу Львівщини.

– З цього сезону у команди з’явилася офіційна група в соціальній мережі Вконтакті, яка працює досить таки оперативно, кілька слів про неї і як вдалося організувати її роботу, адже рідко яка команда має подібне представництво?

Цього року запросивши Ігора Воробія в команду «Сокіл» і знаючи що ця людина хороший і відомий в Україні блогер і журналіст, я попросив його створити групу команди в соціальній мережі Вконтакті.

Ігор одразу ж погодився і зробив дуже цікавий проект. До групи досить щвидко долучилося багато людей, що приємно мене вразило. Спільнота постійно оновлюється, оперативно висвітлюються результати матчів, голи, інтерв’ю, гравці!! Зі своєї сторони хотів би запропонувати організатору змагань Асоціації любительського футзалу п. Петру Закалюжному запропонувати Ігорю подібну роботу, а саме брати інтерв’ю в гравців після матчу кожного туру, висвітлювати цікаві події і новини ліги!

Я думаю людям було б дуже цікаво і приємно прочиати що про них пишуть.

– Насамкінець, ваші побажання читачам нашого ресурсу?

Хочу побажати усім читачам здоров’я, успіхів, любові. А, щоб усе це було – займайтесь спортом і будьте позитивними.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*