Компанії “Wizz Air” з 20 квітня не буде в Україні - Блог про Львів

Компанії “Wizz Air” з 20 квітня не буде в Україні

На цьому все

Не може такого бути, щоб в Україні один день пройшов тихо і спокійно без якихось надзвичайних новин. Як не автобус зірветься на міні, то в потяг стріляють, то ціни на комунальні послуги піднімають…

Одним словом не життя, а суцільні пригоди. Правильно нині читав цитату однієї людини, яка сказала що дивлячись на це все розумієш, що це кращі твої роки життя так проходять.

От і сьогодні, телефонує до мене приятель з самої Італії і починає мені казати наступне: «Що там у вас в Україні відбувається, що тепер я і тебе провідати не зможу приїхати?».

Здивувався, але коли дослухав всі слова колеги зрозумів, що пі…ц таки настав.

Виявляється вже з 20 квітня люди, які до цього часу користувалися послугами дешевих авіаліній України – компанія Wizz Air зможуть забути за цю розкіш.

А все тому, що група Wizz Air із згадуваної дати закриває свою українську авіакомпанію «Візз Ер» в Україні.

Відповідно і дешевих рейсів в такі міста як: Барселона, Валенсія, Кутаїсі, Москва, Мілан, Неаполь, Венеція більше не буде.

Прийдеться або літати дорогими авіакомпаніями або ж просто їздити автомобільним транспортом. А це, до слова, значно довше по часу.

Також читайте:   Актуальні фінансові новини - наскільки надійний долар

В інтернеті одразу ж почалися активні обговорення причин закриття компанії.

Офіційна – це тривала напруженість у Східній Україні, девальвація та нестійкість української гривні, обмеження платежів постачальникам у зв’язку з контролем за іноземною валютою і невизначеність нових порядків для авіації та обмеження.

Неофіційна – люди літали переважно дешевими рейсами, а більш дорогі компанії були збитковими. От і вирішили позбутися прямого конкурента.

А якщо згадати часи, то компанія Wizz Air колись і в Київ, Сімферополь відправляла свої літаки.

Що далі? А далі ще цікавіше. Виявляється компанія повністю не припиняє свою діяльність в Україні, а буде діяти від імені Wizz Air Hungary.

Рейси будуть виконуватися в такі міста як: Будапешт, Лондон, Кельн, Дортмунд, Гамбург, Катовіце, Ларнаку і Мюнхен.

Але, згідно законодавства країни-сусіда тепер прийдеться платити за кожну одиницю багажу.

Ось такі от тривожні новини. Тому, якщо хочете літати дешевими рейсами і надалі, то в майбутньому прийдеться їхати в ту ж Польщу.

А сьогоднішню публікацію завершу словами: моя думка така, що незабаром буде великий попит на відпочинок в Карпатах і я цієї думки далі притримуюся.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*