Підсумки роботи блогу Воробуса у лютому місяці - Блог про Львів

Підсумки роботи блогу Воробуса у лютому місяці

Підсумки роботи блогу Воробуса у лютому місяці

Черговий день наступив, а це означає, що настав час порадувати наших читачів черговими цікавими публікаціями.

Перше що зробить Воробус, так це підведе підсумки роботи блогу в місяці лютому. Через різні причини не зумів це зробити на початку місяця. Тому, зроблю таки це зараз.

Що було цікавого в лютому, чого слід очікувати в березні про це та не лише читайте далі.

Лютий місяць.

Тут виділив би наступне:

1. Україна в глибокій рецесії.

Давненько не пригадую щоб в країні було все настільки погано. Курс долара стрибнув до небачених висот – 35 гривень за один «зелений». Чи могли ми собі ще кілька років тому про таке подумати?

Звісно, що ціни на все що лише можна піднялися, люди в паніці почали скуповувати продукти першої необхідності, «забили» на авто. Страшно…

2. До Львова із самого Ватикану привезли унікальну святиню.

Спершу люд цій події не дуже надав значення, але потім біля церкви святого Юра відбувалося щось. Люди стояли не лише дві години як ваш автор, а бувало й цілу ніч.

Але, святиня таки цього вартує.

3. Смерть цілої епохи української музики – Андрія Кузьменка (Скрябін).

Відбулося це 2 лютого 2015 року, а вже 4 у місті Лева проходило офіційне прощання всіх охочих із співаком. Кажуть що з часів Івасюка подібним чином не ховали нікого.

Також читайте:   Про потужний "Benteler", відсутність сну й велопарковку

Шкода… Але, жити таки треба далі.

4. Вшанування героїв Небесної Сотні.

Забувати за людей, які віддали життя за нашу волю та свободу ніколи не можна. Тому й не дивно, що на поминальні заходи в різних містах збиралося дуже й дуже багато людей.

5. Великий футбол у Львові.

Не кожного дня у місто Лева приїздить грати футбол гранд світового рівня. Шахтар проти Баварії. Не дивно, що на стадіоні «Арена Львів» яблуку не було де впасти.

«Гірники» порадували позитивним результатом і залишили за собою хоч мінімальні, але шанси на продовження боротьби в Лізі Чемпіонів.

Чого слід очікувати в місяці березні?

Ну, перш за все люди очікують тепла. Колись думав що зима – це добре, але помилився. Краще коли на вулиці тепло і люди собі ходять без шапок, слухають як співають пташечки і просто радіють кожному прожитому дню.

Все йде до того, що подорожчає проїзд у львівському транспорті. Перевізники вже так хочуть 5-ть гривень, що знімають великі автобуси із рейсів.
А ще чекаємо остаточного миру на Донбасі. Перемир’я – це одне, а от що буде далі – невідомо…

Залишайтеся з нами…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*