Проїзд у львівських маршрутках буде 5-ть гривень. А чи не обнагліли? - Блог про Львів

Проїзд у львівських маршрутках буде 5-ть гривень. А чи не обнагліли?

Бруд у маршрутках

Перебуваючи на лікарняному Воробус і надалі активно спілкувався з людьми, читав інтернет, переглядав телебачення. Тому, як не крути, а таки був в курсі всіх подій, які відбуваються чи будуть відбуватися у нашому місті.

Найголовніший біль сьогодення – це звісно що проблема із цінами. Курс долара так стрибає що не знає чого очікувати завтра. Сьогодні 35 гривень, завтра 25-ть, вчора був 30-ть.

Недивно, що на цьому пробують заробити недобросовісні підприємці. Ще поки Воробус був на ходу то бачив як люд масово розбирав продукти в магазинах, що відбувалося у маршрутках, як зменшилася кількість автомобілів на дорогах.

Реально я й не пригадую щоб в час пік на вулиці Городоцькій було так мало автівок. Зате коли їздив на футбольні тренування, то в маршрутне таксі залізти було зась.

Люди злі, водії теж, двері в транспорті ламаються…. Дожилися….

Але, ж не можемо ми жити спокійно. Наші «улюблені» маршрутчики одразу ж після підняття цін на бензин одразу ж почали плакатися що треба піднімати ціни на проїзд.

Скільки вже разів журналісти під прикриттям проводили експерименти на тему а скільки ж кладуть собі в кишеню водії маршруток. Факти були цікаві.

Пригадую при вартості проїзду в 2 гривні маршрутки могли себе окуповувати навіть якби проїзд коштував гривню.

Також читайте:   День народження аквапарку "Пляж"

Що маємо зараз? А те, що в місті заговорили що незабаром ціна на проїзд виросте до 5-ти гривень за подорож і це на повному серйозі.

Сподіваюся влада міста цього не допустить, бо реально люди скоро ходитимуть пішки. Вони не мають грошей. Коли востаннє піднімали мінімальну зарплату? А людей на таких грошах є дуже багато.

Тому подумайте собі що буде далі.

Є в мене хороша подруга. Так от вона діє як агент під прикриттям. Часто розповідає мені досить таки цікаві речі що відбуваються у місті.

Вже скільки разів чув від неї що після 21 години виїхати з ТЦ «Кінг Крос Леополіс» дуже важко. Люди в безвиході доїздять до перехрестя Стрийська-Наукова, а там вже й приватники їх підбирають.

Ну, не будеш же йти пішки через весь Львів щоб потрапити на роботу.

Нехай ці ж «маршрутчики» подумають над тим як їздити нормально, як дотримуватися чистоти в салоні (в селі на фірі їздити і то чистіше), а не скиглити кожного дня.

Сподіваюся колись ми дійдемо до впровадження електронного квитка… а то вже всі дістали… Кожних пів року піднімають ціни на проїзд.

Далі буде…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. The Notorious B.I.G. 09.03.2015 пише:

    А ЩЕ ПОЛОВИНА МАРШРУТКИ ЇЗДИТЬ ПО “ПОСВІДЧЕННЮ”)) 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*