Футбол. Чемпіонат України. Карпати громлять Олімпік (відео) - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат України. Карпати громлять Олімпік (відео)

Карпати громлять Олімпік

У 21-ому туру чемпіонату України з футболу львівські Карпати на своєму полі приймали гостей із міста Донецька – команду Олімпік.

На радість львівським вболівальникам футболу гра завершилася перемогою місцевих улюбленців із рахунком 4-1.

Так, так, 4 голи забили «зелено-білі» і це не видумки від Воробуса.

Колись на команду таки мало прорвати. Хоча, за звитягою команди, як завжди, спостерігало дуже мало людей. І вважаю з цим щось таки треба робити.

Щодо гри, то розпочали команди дуже повільно. Складалося таке враження, що команди грають десь на першість села а не у прем’єр-лізі України.

Паси в нікуди, навіси з штрафної до штрафної, велика кількість браку…

Добре, що цю тенденцію наприкінці тайму змогли порушити гравці Карпат. Вони забили навіть двічі. І що цікаво, голи ці були у британському стилі (забивали Швед та Худоб’як).

Гості ж просто спали на полі…

Напевно після серйозної розмови в роздягальні краще другу 45-ти хвилинку розпочали гості. Вони і в швидкості додали, і браку поменшало.

Не став дивним той факт, що Олімпік досить швидко таки один гол відквитав. Ударом із-за меж штрафної відзначився – Кадим’ян.

Після голу донецькі футболісти й надалі атакували, а Карпати старалися контратакувати. Ця тактика спрацювала і до завершення гри «зелено-білі» зуміли забити ще два голи.

Також читайте:   Євро-2023 серед жінок. Попередній раунд. Результати матчів третього ігрового дня

Відзначалися все то й ж е Ігор Худоб’як та Мар’ян Швед. Зробили вони це у проміжку між 69 та 72 хвилинами.

Звучить фінальний свисток, який фіксує перемогу Карпат із рахунком 4-1, а це означає, що завдяки цій звитязі команді зі Львова набирає чергові три пункти в турнірній таблиці і залишає останнє місце.

Тепер в активі нашої команди – 10 очок і 13-е місце в турнірній таблиці. До рятівного 12-ого місця треба ще набрати 7 очок. А залишилося, до слова, лише 5-ть турів.

Хоча, існує думка, що навряд чи хтось буде вилітати цього року, а наступного сезону будуть грати ті команди, які матимуть гроші.

Побачимо…

А поки що додам, що наступний, 22-й тур чемпіонату відбудеться вже цих вихідних. Львівські Карпати свій поєдинок цього туру проведуть у суботу, 2 травня на виїзді.

Суперник – маріупольська команда – Іллічівець. Початок цієї зустрічі о 14 годині.

Вболіваємо за нашу команду, а поки що насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у поєдинку між Карпатами та Олімпіком:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*