Футбол. Ліга Європи. Дніпро у півфіналі, Динамо за бортом (відео) - Блог про Львів

Футбол. Ліга Європи. Дніпро у півфіналі, Динамо за бортом (відео)

Дніпро у півфіналі Ліги Європи

Черговий день наступив, а це означає, що прийшла із цим же днем її величність п’ятниця. Погода сьогодні обіцяє бути як ніколи теплою. На 9 годину ранку термометр Ігоря Воробуса показує обнадіюючи +15 вище нуля.

Уявіть собі що буде всередині дня. Більше 20-ти градусів це точно.

Розпочинаємо цей день із футбольних новин, адже вчора два наші клуби, а саме: київське Динамо та дніпропетровське Дніпро проводили матчі-відповіді 1/4 фіналу турніру під назвою – Ліга Європи.

Десь ми сподівалися, що обидва клуби зможуть пройти в наступну стадію змагань. Але, добре що так сталося і хоча б одна команда буде представлена у півфіналі Ліги Європи від України.

Та, про все по-порядку.

Динамо

Після результативною нічиєї вдома проти Фіорентини, президент біло-синіх – Ігор Суркіс сказав що нічого поганого не сталося і команда навпаки зможе продемонструвати всю свою силу в поєдинку з «фіалками» на виїзді.

Лукавив? Думаю що так, адже те як грала команда з Києва вчора з Фіорентиною – це в жодні рамки не вкладається.

Таке враження, що на поле вийшли не досвідчені гравці Динамо, а хлопці з 10-ого резерву. Мені, чесно, було противно дивитися на таку гру.

Ви ж тренуєтеся, відпрацьовуєте різні схеми, а як виглядали в Італії? За перших хвилин 10-ть Фіорентина створила як мінімум 5-6 моментів щоб забити нам гол. Це просто чудо, що вони хибили.

Також читайте:   Футбол. Українські команди отримали суперників у груповому етапі Ліги Європи

Чим відповіли ми? Постійними розпасовками із воротарем та виносами із своєї штрафної.

І навіть при такій бездарній грі ми могли забити. Як не влучив по «шкіряному» Гусєв наприкінці гри відомо лише йому.

Італійська команда заслужено виходить у півфінал змагань, а Динамо нехай тренується. Те, що ми хочемо грати в Лізі Чемпіонів – одне, а от що там робити з такою грою?

Дніпро

От за кого радіє душа, так це за команду з Дніпропетровська та її тренера – Мирона Маркевича. Український спеціаліст вкотре довів футбольній громадськості, що навіть незважаючи на різні проблеми його колектив грає і найголовніше здобуває результати.

Так, можливо Брюге – не Фіорентина, але повірте мені – не така ця бельгійська команда проста як це здається на перший погляд.

В цьому єврокубковому сезоні вони ще не програвали.

Гра в Києві була не такою видовищною якби цього хотілося. Та, пора вже звикати до того, що Дніпро так грає. Головне в їхній грі не пропустити, а там вже як Бог дасть.

Бог таки дав і наприкінці гри чудовий по красі гол вдався Євгену Шахову. Такий собі джокер Маркевича.

1-0 – Дніпро перемагає, виходить у півфінал Ліги Європи й будемо сподіватися що на цьому гравці та тренерський склад української команди не зупиняться.

Ми хочемо трофей…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*