Нульова гра – нульовий рахунок - Блог про Львів

Нульова гра – нульовий рахунок

Карпати 0-0 Ворскла

У 19-ому турі чемпіонату України з футболу львівські Карпати на своєму полі приймали гостей із міста Полтава – команду Ворскла.

Ця гра проходила фактично у святковий день, тому десь у голові була така думка, що людей на цей поєдинок прийде багато.

Але, ні свято, ні хороша погода не змусили вболівальників прийти на стадіон «Україна». Чому так? Напевно причина таки одна – погана гра місцевих улюбленців.

Команда Йовічевіча міцно засіла на дні турнірної таблиці і ніяк не може звідти вилізти. І чи зможе взагалі вилізти також питання.

Хоча, в мене є така думка, що ніхто цього сезону вилітати не буде. Грошей в клубів і так обмаль, а тут ще в першій лізі прийдеться грати.

Тим не менше, матч відбувся і чесно скажу – він мене розчарував. Знову команди грали без думки, більше сушили гру й створювали мінімум моментів в грі.

Ну, ладно, там ще Карпати мають у своєму складі молодих виконавців, нема досвіду виступу в подібного роду змаганнях. Але ж Ворскла.

Команда з Полтави бореться за зону єврокубків, а грає так ніби відбуває номер. Та й гляньте по складу хто там грає? Шиндер, Ковпак, Богуш, Громов, Ткачук, Дедечко тощо.

Хто-хто, а ці люди вже понюхали пороху вищої ліги та й в єврокубках грали неодноразово.

Також читайте:   Футбол. Збірна України без проблем перемагає Ізраїль (відео)

До гри.

У першому таймі згадати можна хіба що момент, коли наприкінці чудово пробивав Кожанов, але на заваді м’ячу стала стійка воріт.

Решту ж часу команди банально бавилися у так звану «копанку». Одні виносять, інші підхоплюють і також виносять.

Інколи здавалося, що це не прем’єр-ліга, а чемпіонат між колгоспами.

Другий тайм був таки багатшим на моменти. Більше їх мали «зелено-білі», але знову ж таки їх підводила стара як світ хвороба – реалізація моментів.

Воробус дивився цю гру із своїм татом. Так от, ми зійшлися на думці, що нашій команді бракує вправного нападника. От якби він був, то можливо й команда набирала би в таких іграх три пункти, а не одне.

Хоча, після гри багато хто говорив що і 1 очок – це успіх. Я так точно не вважаю.

Наступний, 20-й тур чемпіонату відбудеться вже найближчих вихідних. На Карпати буде очікувати важкий виїзд у Харків до Металіста, який в цьому турі сенсаційно відібрав на виїзді очки в дніпропетровського Дніпра.

Гра на стадіоні ОСК«Металіст» відбудеться 18 квітня. Початок заплановано на 14 годину. Пряму трансляцію можна буде переглянути на телеканалі «Футбол 2».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*