Сніг випав, а бугеля зняли: совковий Славськ далі позориться - Блог про Львів

Сніг випав, а бугеля зняли: совковий Славськ далі позориться

А бугеля зняли

1 квітня минуло, жартували ми багато, але настав час таки бути серйозними й писати на серйозну тематику.

Тем назбиралося багато, тому потрохи будемо їх освітлювати. І перше про що будемо говорити, так це про зимовий відпочинок.

Адже, як не крути, а він триває. Тим більше що в останні дні погода ще і йому сприяє.

Воробусу цього сезону вже лижі явно не світять, тому що є деякі проблеми зі здоров’ям. Та, це не означає, що писати про них не будемо. Інші ж люди на них їздять і серед них є багато моїх знайомих.

Так от, вчора всю громадськість та й мене, в тому числі, в шок ввела новина, що на популярному гірськолижному курорті Тростян, що знаходиться в смт. Славське вже закрили сезон.

Це викликало масу невдоволеності в людей. Як так може бути, що люди, які там працюють не дивляться на прогноз погоди.

А вона, до слова, принесла в Славське вже 30-ти сантиметровий покрив снігу. І це ще не все. Вже із четверга на п’ятницю синоптики обіцяють дуже сильні снігопади.

Само собою, що в людей напрошується один висновок – брати лижі, сноуборди і їхати туди щоб по-справжньому закривати сезон.

Так би може люди і зробили, якби не одне велике «але». Виявляється ще минулого тижня всіма улюблене «Динамо» що опікується курортом дало наказ своїм працівникам зняти бугеля.

Робітники наказ виконали і тепер навіть нема на чому поїхати на вершину. Ну, хіба що використовувати так зване – «кріселко».

Також читайте:   Різновиди відпочинку на воді

Хто катався на Тростяні, той знає, що таке їхати на кріслі. Там треба лише пів години їхати в одну сторону, а якщо ще й народ підвалить, то буде біда…

От сиджу так собі зараз думаю, який же совком має бути це «Динамо» щоб робити подібне. То що то не можна було проконсультуватися із синоптиками чи просто зайти в інтернет і глянути що там прогнозують з погодою?

Реально, складається таке враження, що курорт власникам взагалі не потрібен. Навіщо ви зняли ці бугеля? Хто їх там красти буде?

І хоч би й вкрали, що нових купити не можна? Але, про що я говорю. «Динамо» навіть мостика зробити не може на «центрі», хоча відвідувачі просять.

Колись сподіваюся в нашій державі дійде до того, що власників курортів будуть заставляти робити модернізації, а то все це вже в жодні рамки не вкладається.

Плавання з «Динамо» занедбане (колись що було), футзал також (грає в чемпіонаті лише 6 команд), тепер ще й курорт добивають.

Мені прикро, бо туди також їжджу і знаю що там є де їздити, курорт зберігає свою дикість…

Коли дописував цю публікацію подзвонив товариш і сказав, що таки люди видзвонили директора «Динамо», який пообіцяв що на спуску «Північ» бугеля таки повішають.

А решта що? Чи то Воробсу брати читачів, туди приїхати і помогти?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. VIK 04.04.2015 пише:

    Воробус, не баісь – сьогодні і завтра будуть крутити центр, крісло і північ на підстраховці буде.
    Так що все пучком!

  2. Vorobus 05.04.2015 пише:

    VIK, срав пес з твоїми лижами

  3. derevo-kazok 07.04.2015 пише:

    Сніг випав несподівано…

  4. Slauske 08.04.2015 пише:

    Ніхто нічого не знімав

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*