У Львові загорівся тролейбус - Блог про Львів

У Львові загорівся тролейбус

У Львові загорівся тролейбус

Черговий день наступив, а це означає, що господині вже потрохи готуються до Великодня. Мова йде не про миття вікон, дверей, а за процес випікання пасочок.

Зокрема, мама Воробуса вже активно пече паски і якщо випаде нагода обов’язково поділюся світлиною з вами, читачі ресурсу.

Поки що ж про інше.

Прокинувся ваш автор зранку, почав потрохи приходити в себе і готуватися до чергового дня в житті як в один раз телефонує мені хороший приятель і говорить наступне, цитую:

«Ігор, кілька хвилин тому їхав на роботу по вулиці Чорновола і просто таки був шокований. Там здається тролейбус загорівся…».

Так, як тема «рогатих» для вашого покірного свята, то я одразу ж відклав всі справи на бік і почав шукати інформацію в інтернеті тому що доїхати в інший кінець міста так швидко фізично би не встиг.

Що вдалося знайти?

Так от, тролейбус №13 і справді загорівся, сталося це приблизно в районі супермаркету «Арсен», що розташований якраз на вулиці Чорновола.

Точна година цієї надзвичайної ситуації – приблизно 9.43. Тролейбус їхав з людьми і раптом почав горіти. Водій одразу ж збагнув що коїться щось не те і зупинив рухомий склад.

На щастя, ніхто із пасажирів не постраждав.

Також читайте:   Львівська поліція починає штрафувати пішоходів, які порушують правила

Щодо тролейбуса, то його тепер можна сміливо відправляти на забавку дітям щоб бавилися у війну. Поки приїхали пожежники, то він буквально за декілька хвилин згорів до тла.

Само собою, що на Чорновола утворилися корки і люди з труднощами добиралися на роботу.

Робота то роботою, але сам факт загоряння одного з видів громадського транспорту не може радувати.

Офіційної причини загоряння «рогатого» не встановлено, але все йде до того що спишуть це все на коротке замикання.

Питання, яке виникає – «А хто перевіряє тролейбуси коли вони виходять на маршрут? Чи не було допущено халатності в цьому ділі?».

Добре, що ніхто з пасажирів не постраждав, а що було би якби було не все так гладко?

Моя думка така, що коли от починають говорити за підняття тарифів на проїзд у першу чергу має підніматися питання якраз належного стану транспортного засобу.

Це стосується не лише тролейбусів, а й маршруток, автобусів. Адже, вже неодноразово було так, що на ходу відвалювалися колеса, було загоряння тощо.

Ось такий от сюрприз чекав на людей славетного міста Лева напередодні Великого свята – Великодня до якого всі так готуються.

Фото: zaxid.net.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*