Футбол. Чемпіонат України. Шахтар 2:2 Карпати (відео) - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат України. Шахтар 2:2 Карпати (відео)

Шахтар 2:2 Карпати

У завершальному 26-ому турі чемпіонату України з футболу львівські Карпати на виїзді зустрічалися із вже екс-чемпіоном останніх 6-ти років – донецьким Шахтарем.

Ця гра по всій ідеї мала проходити у Львові на стадіоні «Арена Львів», але через концерт гурту «Тік» поєдинок перенесли у місто Київ.

Правда, якщо відверто сказати, вчора «леви» мали більшу підтримку ніж «гірники», адже до столиці України прибуло дуже багато наших фанів.

Особливого турнірного значення для Карпат матч із Шахтарем не мав.

За тур до завершення чемпіонату стало відомо, що Йовічевіч та компанія залишаються у прем’єр-лізі ще на один сезон. Хочеться, щоб наша команда нарешті почала боротися за високі місця, а не пленталася вічно внизу турнірної таблиці.

Що ж до Шахтаря, то матч з Карпатами був архіважливим. Якщо б донеччани програли свій поєдинок, а Дніпро в гостях переміг Говерлу (зіграли 0-0), то не бачити б Луческу і компанії восени Ліги Чемпіонів.

І з перших хвилин було помітно, що «гірники» дуже нервують і хочуть якнайшвидше забити такий бажаний гол. Вони багато атакували, а от гравці Карпат більше лягали під кожен м’яч.

Можливо й Дніпро їх перед грою мотивував. Хоча, чому б і ні? Це ж дозволено.

Тим не менше, забив Шахтар ще у першому таймі і зробив це навіть двічі.

Також читайте:   Футзал. Чемпіонат України. Кардинал-Рівне 6:3 Енергія (відео)

Спершу на 33-й хвилині на добиванні вдало зіграв захисник – Кривцов, а потім гравці Карпат залишили самого в штрафній Алекса Тейшейру, якому пробити кіпера Мисака було не важко.

2-0 після першого тайму і можна далі не дивитися. Багато хто так подумав?

Думаю так, бо на деякий час ваш автор теж вимкнув телевізор і пішов готуватися до зелених свят.

А дарма, адже вже до середини другої 45-ти хвилинки зелено-білим вдався так званий «камбек».

Спершу вдало зі штрафного пробив Карноза, а на 62-й хвилині наважився на удар із-за меж штрафної – Худоб’як.

2-2 і все розпочинається спочатку.

Знову ж таки «гірники» занервували, а Карпати все частіше почали турбували їх володіння. З хвилини так 70-ї і до завершення гри на полі стадіону «Оболонь Арена» дійсно було дуже жарко.

Інколи рефері гри – Мосейчук навіть витягував зі своїх кишень так звані «гірчичники» щоб хоч якось вгамувати пристрасті на полі.

Моменти? Їх більше мали гравці Шахтаря. Ну, дуже вже хотів забити свій черговий гол Алекс Тейшейра, але то захисники, то кіпер Карпат ставали йому на заваді.

У підсумку все так і завершилося нічиєю 2-2.

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у цьому поєдинку:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*