Футбол. Чемпіонат України. Зоря 1:1 Карпати (відео) - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат України. Зоря 1:1 Карпати (відео)

Зоря 1:1 Карпати

Насиченим на спортивні події видається черговий вікенд. Футбол, футзал… як же без них.

У 24-ому турі чемпіонату України з футболу львівські Карпати на виїзді зустрічалися із одним із претендентів на зону Ліги Європи – луганською Зорею.

Гра видалася бойовою і завершилася внічию 1-1.

До гри багато хто із фахівців футболу вже були похоронили нашу команду. Але, підопічні Ігоря Йовічевіча ще вкотре довели громадськості, що списувати їх з рахунку ще рано.

Карпати можуть дати бій кожній команді, головне треба цього їм захотіти.

От і в поєдинку із Зорею «зелено-білі» зіграли досить таки грамотно. Так, господарі поля володіли відчутною територіальною перевагою. Та, як казав колись великий тренер – Лобановський: «гра забувається, а результат на табло».

Відкрили рахунок в зустрічі саме гравці Зорі. Чудово після навісу Каменюки ударом головою забив Любеновіч.

До честі наших футболістів, відігралися вони достатньо таки швидко. Подача зі штрафного завершилася влучним ударом Пластуна.

Саме за нічийного рахунку й завершилася перша половина зустрічі.

Другий тайм – це суцільні навали від Зорі й захисна гра Карпат.

Тим не менше, і за такої гри наша команда мала шанси забити якби краще розпорядився м’ячем Сергійчук чи влучив по пустих воротах Худоб’як.

Також читайте:   З ким зіграє Металіст в Лізі чемпіонів?

Звучить фінальний свисток, який фіксує у матчі між Карпатами та Зорею нічию 1-1, яка більше задовольнила команду зі Львова.

Відтепер «зелено-білі» мають у своєму активі 14-ть очок і на три пункти випереджають свого основного конкурента на виліт з прем’єр-ліги – маріупольський Іллічівець.

Проте, не варто забувати, що в останніх двох турах на команді Йовічевіча чекають матчі «ліги чемпіонів», де прийдеться схрестити зброю із київським Динамо та донецьким Шахтарем.

Що ж до Іллічівця, то в них буде ще гра із Олімпіком, який в останніх матчах явно не грає так, як вони це робили в першому колі змагань.

Але, загадувати наперед не будемо. Все на свої місця розставить його величність час.

Наступний, 25-й тур чемпіонату команди зіграють рівно через тиждень. Зокрема, львівські Карпати домашній поєдинок проти Динамо проведуть 24 травня.

Початок о 19 годині 30 хвилин.

Вболіваємо за нашу команду, а поки що, насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у матчі між Зорею та Карпатами:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*