Футзал. Чемпіонат України. Енергія вдруге б’є Ураган (відео) - Блог про Львів

Футзал. Чемпіонат України. Енергія вдруге б’є Ураган (відео)

Тарас Кузь - автор дубля

І знову футзал на блозі Воробуса і це не дивно, адже вчора у палаці спорту «Галичина» відбувався 2-й поєдинок серії за підсумкове третє місце у чемпіонаті.

Між собою зустрічалися: наша львівська Енергія та івано-франківський Ураган.

Гра, на радість львівських вболівальників гри «5 на5» знову ж таки завершилася перемогою нашої команди. На цей раз із рахунком 3-0.

Традиційно, і це в останніх публікаціях на спортивну тему вже стало хорошою традицією огляд поєдинку буду проводити із незвичного ракурсу.

От, скажімо, цю гру буду порівнювати із першим поєдинком між цими командами, що відбувся в суботу.

1. Вболівальники.

Звісно, що в неділю їх на гру прийшло значно більше. Дався взнаки вихідний день, 13 година дня. Плюс порадувало те, що на гру завітали фани обох команд, яких бракувало в першому матчі.

Відповідно й на трибунах стало веселіше, а то гра у виконанні обидвох команд щось не дуже радувала.

2. Суддя.

Знову ж таки судив гру всіма відомий пан суддя – Іванов і компанія. На цей раз він вже не припускався таких грубих помилок як у першій грі між цими командами (показав в кінці гри необов’язкову червону картку гравцю Урагану) і команди дійсно могли визначити хто ж на полі сильніший.

Також читайте:   «Кубок Золота Осінь 2019». «Галицька здоба» вийшла у півфінал

3. Гра.

Чесно скажу, Ураган вчора розчарував. Молоді хлопці думаю більше мають старатися чіплятися за результат. Все-таки, бронзові медалі першості на кону. А вони якось таак грали ніби відбували номер.

Знову ж таки 5-й польовий у франківців з’явився на паркеті дуже пізно.

Що ж до нашої команди, то вона порадувала реалізацією моментів. Головним героєм став – Тарас Кузь, який спершу схибив з «вбивчих» позицій, а потім роззабивався.

І це радує.

4. 3 чи 5 матчів?

Все-таки, по іграх у Львові можу зробити прогноз, що ця «бронзова» серія завершиться таки у «Франі». Можливо Ураган зуміє одну гру взяти, але не більше.

Молоді ураганівські футзалісти можуть зіграти добре одну гру, а на наступний день їх просто фізично не вистачає.

Як буде все насправді, дізнаємося вже через тиждень, коли відбудеться 3-й матч серії в місті Івано-Франківськ.

Насамкінець же, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому поєдинку між львівською та франківською командами:

P.S. У «золотій» же серії в якій між собою зустрічаються харківський Локомотив та хмельницький Спортлідер після матчів на Слобожанщині рахунок 2-0 на користь діючого чемпіона країни.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*