Футзал. Енергія втретє програє Локомотиву і залишається без фіналу (відео) - Блог про Львів

Футзал. Енергія втретє програє Локомотиву і залишається без фіналу (відео)

 Енергія втретє програє Локомотиву

Тривають вирішальні поєдинки чемпіонату України з футзалу.

Само собою, що вся увага львівських вболівальників прикута до місцевої команди – «Енергія», яка на стадії півфінальної серії боролася із харківським клубом «Локомотив» за вихід у фінал змагань.

Чому боролася? Тому що «енергетики» програли і в третьому поєдинку цих команд і тепер максимум за що можуть поборотися наші футзалісти, так це за підсумкове третє місце у чемпіонаті.

Але, про все по-порядку.

Після двох поразок у Харкові на гру у Львові Воробус і компанія йшли з надією побачити перемогу місцевих улюбленців. Перед грою навіть ставили між собою прогнози.

То ваш покірний прогнозував перемогу «Енергії» з рахунком 2-1. Не вгадав…

А от мій хороший приятель Сергій був дуже близьким до «джек-поту», адже сказав що буде 2-4 на користь «Локо».

Кілька, традиційних, слів про навколофутзальну організацію. Так от, глядачів то на гру сезону зібралося багато, але чому було мінімум наших фанів – це для мене залишається загадкою.

Тих же поціновувачів «Локо» було і то більше. Ба, навіть більше, вони протягом усієї гри підтримували свою команду дуже палко.

Гра

Вона, не збрехати, сподобалася. Команди вже не грали як в регулярному чемпіонаті, що програв – нічого страшного. Тут було все по-іншому.

Сподобався пресинг харківської команди, які просто не давали нашим гравцям переходити свою половину поля.

Як наслідок, саме гості забили першими. Як ви думаєте хто відзначився? Моя думка, кращий гравець цього сезону – Білоцерківець.

Також читайте:   Ніч у Львові: Воробус відвідав стадіон "Арена Львів"

Микола дійсно показує високий рівень гри і це радує. Та ж збірна України має дуже хорошого гравця.

До честі нашої команди відігралися вони досить таки швидко. «Обрізався» екс-енергетик – Рогачов і вихід три на одного завершився точним ударом Андрія Федюка.

1-1 і все розпочинається спочатку.

Якби ж то, адже вже скоро «Енергія» пропустила вдруге. І як ви думаєте після чого? Правильно – після стандарту.

«Локо» заробив штрафний, помилився кіпер львівської команди, що невдало поставив стінку і Сергій Журба досить таки легко вивів свою команду знову вперед.

Друга половина гри – це фактично гра до голу. Наша команда своїх моментів не реалізувала, а ось «Локомотив» завдяки тому ж таки Білоцерківцю доводить рахунок в зустрічі до 3-1 на користь своєї команди.

Коуч «Енергії» – Павленко бере тайм-аут після чого Кордоба у нас виходить воротерам-ганялою, але це призводить лише до голу у наші ворота. І знову автором голу стає – Микола Білоцерківець.

До завершення поєдинку команди ще обмінялися голами: Сорокін (Локомотив) – Кордоба (Енергія), але суттєво на підсумок гри це не вплинуло.

5-2 – перемога харківської команди, яка виграє півфінальну серію і, таким чином, виходить у фінал цьогорічних змагань.

«Енергія» ж зіграє у втішному фіналі за третє місце.

Фото: mfk-lokomotiv.com.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*