Ганьба біля діагностичного центру у Львові - Блог про Львів

Ганьба біля діагностичного центру у Львові

Ганьба біля діагностичного центру у Львові

Вихідних, на які так довго чекав люд таки наступили. І це, що не кажіть, радує. Плюс погода сприяє робити цікаві прогулянки та веселитися. Зелені свята ж наближаються…

Про що будемо говорити сьогодні? Так званими темами дня будуть: чергова погана дорога у Львові, культура поведінки людей у громадських місцях, а також футбольний поєдинок між донецьким Шахтарем та нашими Карпатами.

Розпочнемо із дороги. Нещодавно вашому автор довелося побувати в такому цікавому закладі як діагностичний центр. Що я там робив казати не буду, бо це нікому не цікаво.

Розповім краще про знахідку яку мені довелося побачити. Буде вона з приставкою «мінус» і далі ви зрозумієте чому так.

Щоб читачам блогу було більш зрозуміліше скажу, що львівський діагностичний центр знаходиться на вулиці Пекарській, зовсім неподалік медичного університету.

Славиться ця установа тим, що там можна прийти перевіритися з ніг до голови. Все це добре крім дороги, яка веде саме до головного входу будівлі.

Воробус був в той час коли падав дощ, то ви б це бачили. Це не дорога, а просто жах. Вона не вся така.

Жахіття починаються тоді, коли завершується територія стоматології. Там, скажімо, дорога таки в нормальному стані.

А ось від стоматології й до головного входу в діагностику – фільм жахів 21 століття. Відчайдухи намагаються їхати по ямах, решта ж просто покидають свої автівки де-небудь.

Також читайте:   Тепло наступило

Хтось ставить прямо таки на тротуарі, хтось паркується на газони, а хтось просто посеред дороги.

Звісно, я б міг зараз написати цілу петицію про рагулів, що паркуватися треба так щоб не заважати оточуючим, але це думаю і так ясно. Як кажуть, капітан очевидність відпочиває в стороні.

Інше питання, яке б хотілося розглянути – це те, коли ж нарешті зремонтують цей кусок дороги. Ну, чесне слово, соромно бачити подібне у місті.

Місто я так зрозумів «забило болт» на дорогу, бо місцева панянка при розмові зі мною сказала наступне: «Я вже проживаю в цьому районі років 15-ть. Ця дорога тут була такою завжди і навіть більше – в ганебному стані були й сходи, але з горем їх таки поремонтували».

Знаючи скільки грошей люди залишають в центрі можна було би вже зробити цю дорогу за свій рахунок або ж лікарі б скинулися.

Як варіант можна поставити скриньку і нехай люди, які приходять сюди кидають пожертву на ремонт дороги. З часом таки щось та й накидають.

Реально ганьба…. якої не хочеться бачити ніколи.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. VIK 01.06.2015 пише:

    Горобе, то ще тупікова дорога, що вже говорити про головні…проїдь від церкви аннд вверх по вул. Шевченка або по Бендери від політеху до привокзальної, але бажано не трамваєм)))

  2. The Notorious B.I.G. 01.06.2015 пише:

    Горобу пофігу)) він літає)) 😆

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*