Чергові казуси із вулицею Курбаса у Львові - Блог про Львів

Чергові казуси із вулицею Курбаса у Львові

Стовпці на вулиці Курбаса

Вулиця Курбаса, що знаходиться неподалік залізничних кас на Гнатюка в останні місяці стала дуже популярною у Львові. Чому?

Перш за все тим, що з лютого вулиця стала пішохідною.

Що це означає?

По ній можуть їздити лише велосипедисти і аж ніяк не автомобілі.

Друге – на ній відбувається велике скупчення рагулів.

Ще такої відкритої місцевості із рагулями я вже давно не бачив. Як не новий день, то звідти приходить все нова та нова цікавинка із приставкою – «бидло знову налажало».

В чому цей рагулізм проявляється?

Ну, вже навіть мій попугай знає, що вулиця Курбаса – пішохідна і там їздити, не те що ставити автомобілі не можна. Але, ні з того, ні з сього з’являються відчайдухи, яким начхати на ці всі правила.

От буквально кілька днів назад вся громадськість міста обговорювала те, як на цій вулиці насадили дерева, мають поставити лавочки, вуличні меблі.

Аж раптом наступного ж дня в інтернеті з’являється фото на якому помітно як кілька водіїв-рагулів попри всі заборони в’їзду заїхали вулицю Курбаса на автомобілях і навіть більше, так гарно їх припаркували ніби це відбувається у ботанічному саду.

І що з такими людьми можна добитися в цьому житті?

Також читайте:   Виставка птахів у Львові

Звісно, що це все так просто не залишилося, на місце порушення приїхав евакуатор, забрав автомобілі на спеціальний майданчик, водії були оштрафовані.

Рагулі На Курбаса

Але, тим не менше, це не є показником того, що в майбутньому ще хтось не буде повторювати подібного.

Щоб подібних проблем більше не виникало було прийнято рішення встановити так звані стовпці з обидвох боків вулиці. Ну, вже завдяки їм, сподіваємося, більше ніхто не буде заїздити на вулицю Курбаса.

Хоча, як на мене, з іншого боку – це ризик, адже завжди є варіант того, що на вулиці може відбутися пожежа і як тоді пожежна машина буде туди заїздити?

Прийдеться виривати стовпці?

І ще одне, слухав нині радіо. Так от почув, що на вулиці Курбаса підприємець незаконно встановив літній майданчик і його вже незабаром мають демонтовувати.

Ну, цирк на дроті просто з цими людьми. Чи то їм щити треба великі поставити чи людина має стояти із табличками: «не можна їздити на автомобілях», «не можна ставити літні майданчики».

Рівень культури в певної частини людей на рівні школярів а то і нижчий.

Епопея із вулицею Курбаса триває… Незабаром нові казуси?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*