Футбол. Динамо в серії пенальті перемагає Шахтар (відео) - Блог про Львів

Футбол. Динамо в серії пенальті перемагає Шахтар (відео)

Динамо перемагає Шахтар

Вчора в Україні було офіційно закрито черговий футбольний сезон. Видався він дуже і дуже непередбачуваним, а все тому, що більшість команд проводило свої поєдинки на виїзді.

Думаю не треба зайвий раз казати чому це так. Більш детально про підсумки чемпіонату ми ще якось поговоримо, а поки що хочеться поділитися своїми враження від фінального матчу за Кубок України що відбувся у місті Києві.

У ньому зустрічалися: господарі поля – київське Динамо та вже екс-чемпіон країни – команда донецький Шахтар.

Цю гру, думаю, переглядала дуже велика кількість людей, тому перелічувати всі небезпечні моменти в грі не варто.

Я ж краще розгляну цей поєдинок з інших точок зору.

Фінал в Києві

Якось не цікаво дивитися на фінал, коли одна команда грає вдома, а інша на виїзді. Хоча, якщо так подумати з іншого боку, то й інших стадіонів зараз в Україні, які б могли приймати цей фінал нема.

Десь грати взагалі не можна, а десь арени просто вміщають малу кількість глядачів.

Поведінка вболівальників

Вчора вони себе вели більш-менш нормально і можна було би в кінці гри їх похвалити якби не інциденти після пробиття серії пенальті. Фани Динамо масово вибігли на поле і довгий час його не хотіли покидати.

Ба, навіть більше, були розібрані на сувеніри ворота, робилася дужне велика кількість фотографій у стилі селфі і лише завдяки футболістам Динамо та керівництву федерації футболу вдалося з горем по полам якось таки вгамувати людей.

Також читайте:   Як я купував квитки на матч Карпати-Борусія

Дикуни? Якщо б це була гра міжнародна, то тривалий час би потім українська команда не грала вдома або ж робила би це при пустих трибунах.

Кому потрібен цей цирк?

Гра

Краще таки на полі виглядала команда із Донецька. Вони і рухалися швидше, і моментів мали більше. А от Динамо таке враження думало лише про те, як не пропустити.

Тактика себе виправдала?

Ліга Чемпіонів

Здається мені, що якщо кияни серйозно не підсиляться, то робити там нашій команді немає чого. Ну, реально, із такими гравцями як Ярмоленко, Кравець, Велозу клуб має атакувати більше, а не відсиджуватися в обороні.

Шовковський

Капітан київської команди вкотре довів, що списувати його із рахунків ще дуже рано. Порох у порохівницях ще є і думаю що САШО ще в наступному сезоні неодноразово допоможе клубу з Києва здобувати переможні результати.

Шахтар і його майбутнє

Думаю, що в наступному сезоні ми побачимо зовсім іншу команду. Час змін настав і про це говорю не лише я, а й гравці клубу. Зокрема вчора капітан «гірників» – Даріо Срна сказав, що зміни будуть і вони ще поборяться в наступному сезоні за золоті нагороди першості і не лише.

Сезон завершено, далі буде… а поки що вітаємо абсолютного його тріумфатора – київське Динамо із золотим дублем.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*