Футбол. Фінал Ліги Чемпіонів. Прев’ю - Блог про Львів

Футбол. Фінал Ліги Чемпіонів. Прев’ю

Ювентус чи Барселона?

Сьогодні надворі 6 червня, субота, а це означає, що нарешті весь футбольний світ дочекався дійства усього єврокубкового сезону.

Для тих, хто не знає скажу, що в цей вихідний день вся увага людей буде привернута до німецького міста Берлін, адже саме тут відбудеться фінал Ліги Чемпіонів у якому між собою зустрінуться такі команди як: Ювентус (Італія) та Барселона (Іспанія).

Які прогнози на цю гру, хто переможе, історія протистояння та й зрештою де можна буде переглянути матч і багато іншого читайте далі.

Ювентус чи Барселона, Барселона чи Ювентус – саме такі слова собі задають футбольні вболівальники після того як у півфінальних матчах італійська «синьйора» була сильнішою за мадридський Реал, а Мессі і компанія за німецьку Баварію.

Хоча, признаюся ще перед півфіналами спеціалісти бачили у фіналі два іспанські колективи.

Але, це спорт і тут може бути всіляке. Ювентус вкотре це довів.

Історія протистояння

За весь час команди між собою грали рівно 9-ть разів.

З них: 4 перемоги на рахунку Ювентуса, 3 – на рахунку Барселони і ще двічі поєдинки завершувалися внічию.

Різниця забитих пропущених м’ячів: 13-12 на користь команди з Іспанії.

Також читайте:   Футбол. Шахтар програє Атлетику. Враження від гри

Востаннє Мессі і компанія вигравали Лігу Чемпіонів у сезоні 2010-/2011 років. Тоді, із рахунком 3-1 був битий англійський клуб – Манчестер.

Щодо Ювентуса, то команди з міста Турин вигравала найпрестижніший турнір Європи у далекому сезоні 1995/1996 років. Тоді, лише в серії пенальті «синйора» була сильнішою за Аякс.

Настав час перемагати знову? Та ніби, але якби не атакуюче тріо Барселони. Кажуть фахівці, що зараз цій команді протиставити нема чого.

Що цікаво, ще ніколи за час існування ЛЧ команда з однієї країни не перемагала двічі поспіль в цьому турнірі.

Невже історія буде переписана?

Ну, і як не загадати кіпера команди Ювентус – Буффона. Цей воротар за всю свою кар’єру вигравав все окрім Ліги Чемпіонів.

Останній шанс здобути трофей для Джанлуїджі?

Прогноз від Воробуса

Кажуть люди, що мої домисли дуже рідко втілюються в життя. Так от, цього разу я довго думати не буду, а скажу, що виграє фінал таки Барселона із рахунком 1-0.

Час покаже, а насамкінець, додам, що пряму трансляцію поєдинку можна буде переглянути на телеканалі «Україна», починаючи з 21 години 45 хвилин.
Нехай переможе сильніший.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. The Notorious B.I.G. 06.06.2015 пише:

    я за Стару Сеньйору 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*